δέρμα καυτές τάσεις

Λαμπερό δέρμα από την Lancôme

Τι περιμένετε από το τέλειο foundation; “Να εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος και να αφήνει φυσικό τελείωμα” λέτε. Τώρα είναι δυνατόν, χάρη στο‘Teint Miracle’. Αυτό το foundation λέγεται ότι είναι μέχρις σήμερα το καλύτερο foundation της Lancôme.

Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε ένα κομψό, υψηλής ποιότητας γυάλινο δοχείο με μία ελεγχόμενη αντλία. Αυτό το foundation της Lancôme βασίζεται στο νερό και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης και της λιπαρής. Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και δεν φράζει τους πόρους. Είναι επίσης κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες καθώς δεν προκαλεί εξάρσεις ή αλλεργικές αντιδράσεις. Η σύσταση του προϊόντος, το 37% του οποίου είναι νερό, σας κάνει να ξεχνάτε ότι φοράτε make up. Αν και προσφέρει μέτρια κάλυψη, ταυτόχρονα είναι πολύ ελαφρύ.

Lancome Teint Miracle Foundation (1)

Η επιλογή αποχρώσεων είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ζεστούς, ψυχρούς, ροζ και κιτρινωπούς τόνους για να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει. Η κάλυψη μπορεί να αυξηθεί ώστε να κρύβει όλους τους αποχρωματισμούς του δέρματος. Επιπλέον, το προϊόν προσαρμόζεται με το δέρμα, χαρίζοντάς του ένα φυσικό τελείωμα. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας, δίνει επίσης ένα μεταξένιο τελείωμα. Έχει δείκτη προστασίας 15 SPF κάτι το οποίο το κάνει κατάλληλο για το καλοκαίρι, αλλά όχι τέλειο εάν θέλετε να βγάλετε κάποιες φωτογραφίες.

Το ‘Teint Miracle’ της Lancôme δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές και είναι υπέροχο για ώριμες επιδερμίδες. Μπορείτε να φοράτε το foundation μέχρι και 6 ώρες, χωρίς να χρειάζεται να το φρεσκάρετε, κάτι το οποίο δεν θα περιμέναμε από ένα προϊόν που κοστίζει 28.50 €. Εάν έχετε μεικτή επιδερμίδα, πρέπει να είστε προετοιμασμένη να χρησιμοποιήσετε μία ματ πούδρα για να ξεφορτωθείτε τυχόν λιπαρά σημεία στην ζώνη – Τ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *