καυτές τάσεις Μάτια

Σαγηνευτικά όμορφες βλεφαρίδες με την μάσκαρα Lashcode

Η Lashcode είναι η αλάθητη μάσκαρα
Το μυστικό του έγκειται στον τέλειο συνδυασμό των ουσιών φροντίδας και των εξαιρετικά μαύρων χρωστικών χάρη στις οποίες είναι τελικά δυνατή η επίτευξη μέγιστου μήκους, όγκου και διαχωρισμένων βλεφαρίδων με ακρίβεια με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Κατά συνέπεια, το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται ισούται με τις εκπληκτικά μεγάλες και παχιές βλεφαρίδες καθώς και την αυξημένη πυκνότητα των βλεφαρίδων που είναι ορατή κατά μήκος των ριζών. Χάρη σε αυτό, η μάσκαρα παραδίδει το αποτέλεσμα των ανοιχτών ματιών , που κάνει τα μάτια οπτικά μεγαλύτερα.

Η Lashcode δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε εξαιρετικά όμορφες βλεφαρίδες χωρίς να συσσωρεύονται ή να πέφτουν. Αυτό το αποτέλεσμα είναι δυνατό χάρη στην ακριβή βούρτσα που ασχολείται με όλα τα μήκη τριχών. Τονίζει ακόμη και τις πιο μικρές τρίχες που βρίσκονται στις γωνίες των ματιών καθώς αρπάζει απαλά τις βλεφαρίδες που αναπτύσσονται και στο κάτω βλέφαρο.

Χάρη σε αυτό, η εμφάνιση κερδίζει τη γοητεία, το βάθος και τη φρεσκάδα
Το ραβδί Lashcode αντιμετωπίζει όλους τους τύπους βλεφαρίδων και προσαρμόζεται τέλεια στη δομή τους.

Η σειρά των θρεπτικών ουσιών που βρίσκονται στο κομψό μονοχρωματικό μπουκάλι κάνει τις βλεφαρίδες ολοένα και πιο όμορφες μέρα με τη μέρα.

Για την θρέψη και την αναγέννηση είναι υπεύθυνοι:

  • βιταμίνη Ε – συμμετέχει στις διαδικασίες ανακατασκευής των βλεφαρίδων;
  • αργινίνη – ενυδατώνει, αποτρέπει την απώλεια βλεφαρίδων και διεγείρει την ανάπτυξή τους;
  • πανθενόλη – διατηρεί τις βλεφαρίδες σε καλή κατάσταση, αποδίδει στιλπνότητα και βελτιώνει την ελαστικότητα;
  • εκχύλισμα σπόρων σόγιας – ενισχύει τις βλεφαρίδες από τις ίδιες τις ρίζες και εξουδετερώνει την υπερβολική απώλεια των βλεφαρίδων;
  • εκχύλισμα βλαστών σίτου – αναζωογονεί και δίνει στις βλεφαρίδες λάμψη, καλή υγεία και όμορφο χρώμα;
  • baicalein – δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα και τις καθιστά ανθεκτικές στη βλάβη κατά τη διάρκεια, για παράδειγμα, έντονης αφαίρεσης μακιγιάζ των ματιών.

Μοναδικά, καλά επιλεγμένα και υψηλής ποιότητας συστατικά που συνοδεύονται από έντονα μαύρα χρώματα και συνθέτουν μια εξαιρετική φόρμουλα κάνοντας:

  • Την Lashcode πολύ ανθεκτική. Μπορούμε να απολαύσουμε τη βολική και αμετάβλητη συνοχή της για πάνω από 6 μήνες.
  • Η μάσκαρα δεν συσσωρεύει τις βλεφαρίδες αλλά τις διαχωρίζει με ακρίβεια καθώς και σγουραίνει κάθε τρίχα ξεχωριστά.
  • Η Lashcode δεν δημιουργεί όγκους ή ξεφλουδίσματα, και έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι βλεφαρίδες θα είναι όμορφες ακόμα και μετά από μία μεγάλη μέρα.
  • Η μάσκαρα καλύπτει τις τρίχες με το έντονα κορεσμένο μαύρο χρώμα, επομένως μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η οι βλεφαρίδες φαίνονται όμορφες σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, σε οποιοδήποτε φωτισμό, καταπληκτικές με το έντονο χρώμα τους.

Η Lashcode παρέχει τέλειο και αβίαστο μακιγιάζ, χάρη στη βούρτσα σιλικόνης υψηλής κατηγορίας της εξαιρετικής εργονομίας. Χάρη σε αυτό, θα δώσετε στις βλεφαρίδες σας όμορφη και τέλεια εμφάνιση, ακόμη και αν δεν είστε ειδικός μακιγιάζ ή αν έχετε έντονο τρόπο ζωής και δεν έχετε πολύ χρόνο να αφιερώσετε στο πρωινό μακιγιάζ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *