δέρμα καυτές τάσεις

Αξιολόγηση Προϊόντων Περιποίησης Προσώπου κατά των Κοκκινίλων: ΤΟΠ 7 Σέρουμ για Σπασμένα Τριχοειδή Αγγεία

Δερματικά προβλήματα όπως τα διασταλμένα τριχοειδή αγγεία επηρεάζουν κυρίως τις γυναίκες. Η χρήση προϊόντων όπως ένα ποιοτικό σέρουμ προσώπου είναι η καλύτερη επιλογή. Παρακάτω θα δείτε μερικές κορυφαίες επιλογές!

Τι πρέπει να χρησιμοποιείτε στο πρόσωπό σας όταν έχετε ατέλειες; Πώς να απαλλαγείτε από τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία; Πώς να επανορθώσετε, να δυναμώσετε και να αναζωογονήσετε το δέρμα σας; Τι λειτουργεί καλύτερα στο ευαίσθητο δέρμα με τάσεις ροδόχρου ακμής; Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις και μία μόνο απάντηση: τα καλύτερα σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων. Διαβάζοντας θα ανακαλύψετε κορυφαία προϊόντα με τα καλύτερα συστατικά και τα καλύτερα αποτελέσματα. Δείτε ποιο σέρουμ κατά των κοκκινίλων λειτουργεί καλύτερα και ξεκινήστε την περιποίηση του δέρματος σαν επαγγελματίας, στο σπίτι σας. Αποκτήστε ένα τέλειο πρόσωπο!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΙΛΩΝ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΑΓΓΕΙΑ

  1. Nanoil Anti-Redness Face Serum
  2. PAI Instant Kalmer Serum
  3. La Roche-Posay Rosaliac AR Intense Serum
  4. Medik8 Calmwise Serum
  5. Dior Capture Youth Redness Soother Serum
  6. Hildegard Braukmann Couperose Relax Serum
  7. Avebio BIO Oil Antired Elixir

Nanoil Anti-Redness Face Serum (50 ml)

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Ένα επαγγελματικό σέρουμ κατά των κοκκινίλων της Nanoil που αποτελεί κορυφαία επιλογή για σπασμένα τριχοειδή αγγεία και για τις κοκκινίλες του προσώπου. Η εταιρεία είναι γνωστή εδώ και μερικά χρόνια. Το Nanoil Anti-Redness είναι ένα τέλειο σέρουμ για διεσταλμένα τριχοειδή αγγεία, ευαίσθητο και αντιδραστικό δέρμα, ακόμη και για τη ροδόχρου ακμή. Περιέχει εκχύλισμα αίσκουλου και βιταμίνη Β3, ένα δίδυμο για την ενίσχυση και την προστασία των αδύναμων τριχοειδών αγγείων. Το Nanoil καταπραΰνει χάρη στα εκχυλίσματα φιλύρας, κυπαρισσιού και Πουναρνάβας. Τα συστατικά δημιουργούν ένα ελαφρύ σέρουμ, με βάση το νερό που δεν ερεθίζει, ούτε βαραίνει το δέρμα. Απορροφάται αμέσως. Χρησιμοποιήστε το σέρουμ Nanoil κάθε μέρα πριν από τον ύπνο και ανακουφίστε το δέρμα σας άμεσα.

περισσότερες πληροφορίες: www.nanoil.gr

PAI Instant Kalmer Sea Aster and Wild Oat Serum (30 ml)

Το PAI Instant Kalmer Sea Aster and Wild Oat είναι το επόμενο στην λίστα. Αυτό το σέρουμ μειώνει τις κοκκινίλες και προορίζεται για το υπερευαίσθητο δέρμα, καθώς περιέχει καταπραϋντικά συστατικά και ουσίες που μειώνουν την αίσθηση καψίματος, όπως το τριπόλιο και η αγριοβρώμη. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με λάδι κενταύριου που κάνει το σέρουμ αρκετά λιπαρό, βιταμίνη Ε και οργανική γλυκερίνη. Χάρη σε αυτά τα συστατικά, το PAI Instant Kalmer Sea Aster and Wild Oat Serum δεν καταπραΰνει απλώς το δέρμα, αλλά παράλληλα επανορθώνει και έχει αντιγηραντική δράση. Είναι ελαφρύ, απορροφάται γρήγορα, άρα η εφαρμογή δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.

La Roche-Posay Rosaliac AR Intense Serum (40 ml)

Το κόκκινο και υπερευαίσθητο δέρμα, σε κακή κατάσταση, θα ταιριάξει με το La Roche-Posay Rosaliac AR Intense. Το σέρουμ είναι σε μορφή τζελ και χαρίζει μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Μακροπρόθεσμα βοηθά στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τη ροδόχρου ακμή και τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία, όπως και των κοκκινίλων, των ερεθισμών και των ευρυαγγειών. Το La Roche-Posay Serum περιέχει ιαματικό νερό, όπως περιέχεται και σε άλλα προϊόντα της εταιρείας, αλλά και βότανα που αποκαθιστούν την ισορροπία και την υπέροχη όψη του δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την μέρα, δεν είναι λιπαρό και λειτουργεί καλά ακόμα και σε υπερευαίσθητο δέρμα.

Medik8 Calmwise Serum (15 ml)

Αναζητώντας σέρουμ για ροδόχρου ακμή, ευαίσθητο δέρμα, ακμή και αντιδραστικό δέρμα, συνάντησα το Medik8 Calmwise. Αυτό το αντιγηραντικό ελιξίριο εξαλείφει τις ατέλειες, όπως τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία ή τα σημάδια αποχρωματισμών. Μεταξύ άλλων, περιέχει εκχύλισμα φασκόμηλου με καταπραϋντική δράση, βιταμίνη Ε και έλαιο χοχόμπα. Είναι ένας από τα καλύτερα σέρουμ για τη θεραπεία των αδύναμων τριχοειδών αγγείων, για να καταπραΰνει την επιδερμίδα, να μειώσει τα κόκκινα σημάδια και να ενισχύσει το φράγμα της επιδερμίδας. Είναι η μόνη τοπική θεραπεία στην λίστα. Το χρησιμοποιείτε μόνο σε σημεία που έχουν πρόβλημα. Η ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητη μετά από αυτό το σέρουμ.

Dior Capture Youth Redness Soother Serum (30 ml)

Το Dior Capture Youth θα σώσει το αντιδραστικό σας δέρμα. Δυστυχώς είναι πολύ ακριβό. Είναι σε μορφή τζελ και έχει ένα διακριτικό πράσινο χρώμα, μπορεί λοιπόν να κρύψει τις κοκκινίλες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από τα 20 σας, εάν το δέρμα έχει τάσεις ερεθισμών. Το Dior Capture Youth είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά. Τα βασικά είναι το εκχύλισμα ίριδας, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, η βιταμίνη Ε, η βισαβολόλη και το εκχύλισμα βαμβακιού. Για ενισχυμένη προστασία, επανόρθωση και ανακούφιση, προτείνεται να συνδυάσετε το σέρουμ με κρέμα από την ίδια σειρά.

Hildegard Braukmann Couperose Relax Serum (30 ml)

Το Hildegard Braukmann Couperose Relax είναι ένα ενδιαφέρον σέρουμ, αλλά λιγότερο δημοφιλές, σχεδιασμένο για δέρμα με ροδόχρου ακμή. Λειτουργεί καλά ωστόσο και σε άλλους τύπους δέρματος. Είναι πλούσιο σε μανόλια και εκχύλισμα Σεντέλα ασιάτικα, καταπραΰνει το «θυμωμένο» δέρμα, αναζωογονεί και επανορθώνει. Το Hildegard Braukmann Couperose Relax Serum περιέχει επίσης σκουαλάνιο, έλαιο χοχόμπα, λεκιθίνη, βιταμίνη Ε, αργινίνη, ηλιέλαιο και εκχύλισμα σταφυλιού, τα οποία επιτρέπουν στο σέρουμ να μειώσει τις φλεγμονές, να περιορίσει τα τριχοειδή αγγεία και να θρέψει το δέρμα, όταν χρησιμοποιείται συχνά.

Avebio BIO Oil Antired Elixir (50 ml)

Το σέρουμ αυτό θα προσελκύσει τους λάτρεις των 100% φυσικών προϊόντων περιποίησης, επειδή περιέχει έξι φυτικά έλαια: λάδι από ελίχρυσο, λάδι κίστου, λάδι μακαδάμια, σιτέλαιο, λάδι πασιφλόρα και λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Είναι ένα συνηθισμένο σέρουμ, με βάση το λάδι που σημαίνει ότι δεν είναι τόσο ελαφρύ, όσο τα παραπάνω προϊόντα. Αποτρέπει τη ξηρότητα και τους ερεθισμούς, ενώ παράλληλα μειώνει τις κοκκινίλες εφόσον χρησιμοποιείται συχνά. Το Avebio BIO Oil Antired Elixir περιποιείται το δέρμα και ομορφαίνει το πρόσωπο, ενυδατώνει, θρέφει και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος.