καυτές τάσεις

Επαγγελματική Προστασία από Φθορά Θερμότητας. Σπρέι Προστασίας Θερμότητας | Κατάταξη |

Πρέπει να ξέρετε ότι τα προστατευτικά θερμότητας είναι απολύτως απαραίτητα και πρέπει να τα χρησιμοποιείται στα μαλλιά πριν τη χρήση θερμότητας. Μόνο έτσι η υψηλή θερμοκρασία δε θα προκαλέσει φθορά στα μαλλιά. Το σίδερο, το ψαλίδι ή το πιστολάκι βλάπτουν τα μαλλιά, προκαλώντας σοβαρές βλάβες που συνήθως διορθώνονται δύσκολα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια σπρέι προστασίας θερμότητας έχουν επαγγελματικά αποτελέσματα, ώστε να επιλέξετε το σωστό για να είναι τα μαλλιά σας ασφαλή.

Τα προϊόντα προστασίας θερμότητας, όπως αναφέρει το όνομα, έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα μαλλιά από την καταστροφική επίδραση της θερμότητας. Όταν εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες τα μαλλιά χάνουν την ενυδάτωση και γρήγορα οδηγούνται σε αφυδάτωση, ευθραυστότητα και θαμπάδα — αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η κερατίνη, το βασικό δομικό στοιχείο των μαλλιών, δεν αντέχει καθόλου τη θερμότητα. Γιατί; Επειδή οι υψηλές θερμοκρασίες διασπούν τους δεσμούς της κερατίνης, αλλάζοντας το σχήμα της. Συνεπώς το αποτέλεσμα είναι φθαρμένα και κατεστραμμένα μαλλιά.

Προστατευτείτε από τη θερμότητα

Αν θέλετε να αποτρέψετε την καταστροφή των υψηλών θερμοκρασιών, χρειάζεστε ένα προστατευτικό θερμότητας στα μαλλιά σας, πριν τη χρήση αξεσουάρ θερμότητας. Όσον αφορά τη χρήση, τα προστατευτικά θερμότητας σε σπρέι είναι τα πιο βολικά στη χρήση, καθώς σας επιτρέπουν να κατανέμετε ομοιόμορφα το προϊόν στα μαλλιά. Υπάρχει ένα ακόμη πλεονέκτημα στα σπρέι, τα προστατευτικά αυτής της μορφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βρεγμένα και σε στεγνά μαλλιά.

Η τελευταία συμβουλή είναι η εξής: Δοκιμάστε να επιλέξετε ένα προστατευτικό θερμότητας πολλαπλών χρήσεων, το οποίο θα προστατεύει και θα προσφέρει θρεπτικά συστατικά και ενυδάτωση, κάνοντας έτσι τα μαλλιά πιο δυνατά και υγιή. Πράγματι υπάρχουν αυτά τα προϊόντα στην αγορά— πρέπει να ξέρετε ποια είναι τα πιο ευέλικτα. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή, ετοιμάσαμε 5 επαγγελματικά προστατευτικά σπρέι θερμότητας, τα οποία κατά τη γνώμη μας αξίζουν την προσοχή σας.

ΤΟΠ 5 Επαγγελματικά προστατευτικά θερμότητας

NO 1: Nanoil Heat Protectant Spray (200 ml / 6.76 fl. oz.)

nanoil ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Αυτό είναι το καλύτερο για μας. Ενυδατώνει, θρέφει και διαχειρίζεται και τα πιο απαιτητικά μαλλιά. Επιπλέον αυτό το σπρέι διευκολύνει το χτένισμά σας, σας βοηθά να αποκτήσετε τέλειο αποτέλεσμα πανεύκολα. Αποτελείται από φυσικές πρωτεΐνες μεταξιού και βιταμίνη Ε, το Nanoil Heat Protectant Spray φροντίζει για όλους τους τύπους μαλλιών. Αυτά τα συστατικά προσφέρουν μία προστατευτική στρώση στα μαλλιά, αυξάνοντας την αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, μέχρι 220/440 βαθμούς (Κελσίου/Φαρενάιτ αντίστοιχα). Χρησιμοποιήστε αυτό το σπρέι κάθε φορά που στρέφεστε στο πιστολάκι, ή στο σίδερο, ή στο ψαλίδι. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σίγουροι ότι δε θα συμβεί τίποτα κακό στα υπέροχα μαλλάκια σας. Η φόρμουλα του Nanoil Heat Protectant Spray δε βαραίνει και δεν μειώνει τον όγκο των μαλλιών. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να έχετε αποτελέσματα, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Nanoil μπορείτε να βρείτε στο nanoil.gr

NO 2: Balmain Paris Thermal Protection Spray (200 ml / 6.76 fl. oz.)

Το Balmain προσφέρει ένα αποτελεσματικό προστατευτικό μαλλιών που δημιουργεί μια ισχυρή ασπίδα κατά των υψηλών θερμοκρασιών. Εκτός από αυτό, το Thermal Protection Spray ενδυναμώνει τα μαλλιά, συγκρατεί το νερό και εξουδετερώνει τη ξηρότητα. Η φόρμουλα αποτελείται από πρωτεΐνες μεταξιού και πανθενόλη για ενισχυμένη λάμψη και εύκολο χτένισμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σπρέι σε βρεγμένα και στεγνά μαλλιά, για να τα χτενίσετε καθημερινά. Όσοι αγαπούν τις φόρμουλες χωρίς παραβένες και θειικά θα το λατρέψουν. Επιπλέον δεν κολλάει τα μαλλιά μεταξύ τους, χαρίζει λάμψη και απαλότητα. Η τιμή θεωρείται από πολλούς αρκετά υψηλή, αλλά τα αποτελέσματα δεν σας απογοητεύσουν.

NO 3: Elseve Dream Long Frizz Killer (100 ml / 3.4 fl. oz.)

Τώρα κάτι διαφορετικό—ένα τέλειο σέρουμ που καταπολεμά το φριζάρισμα και τη στατικότητα. Η φόρμουλα χωρίς σιλικόνη χαρίζει αντοχή στα μαλλιά από θερμοκρασίες που φτάνουν τους 230/450 βαθμούς (Κελσίου/Φαρενάιτ αντίστοιχα). Είναι κατάλληλο ακόμα και για πολύ κατεστραμμένα μαλλιά, γιατί χαρίζει θρέψη, τα καθιστά λιγότερο εύθραυστα και πιο λεία. Γι’ αυτό το Elseve Dream Long Frizz Killer είναι τόσο αποδοτικό στο χτένισμα των μαλλιών. Επιπλέον αυτό το προστατευτικό θερμότητας είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς υπάρχει διαθέσιμο στα καταστήματα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μικρή ποσότητα ανά κάθε χρήση. Διαφορετικά τα μαλλιά σας δε θα φαίνονται όμορφα.

NO 4: CHI 44 Iron Guard (273 ml / 8 fl.oz.)

Αν σας αρέσουν οι πρωτεΐνες μεταξιού στα σπρέι, τότε το CHI 44 Iron Guard θα γίνει το αγαπημένο σας. Χάρη σε αυτό, τα μαλλιά είναι απαλά, λαμπερά και μεταξένια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CHI 44 Iron Guard ανεξαρτήτως εργαλείου θερμότητας. Ο βολικός ψεκαστήρας σας βοηθά να διανείμετε το προϊόν στα μαλλιά γρήγορα και εύκολα. Ωστόσο προσπαθήστε να εφαρμόσετε το προϊόν προσεκτικά, γιατί η υπερβολική ποσότητα μπορεί να κολλήσει τα μαλλιά μεταξύ τους. Αλλά αν χρησιμοποιήσετε σωστά το σπρέι CHI 44 Iron Guard, θα προστατεύσετε τις άκρες των μαλλιών σας από τη ψαλίδα και θα παρατείνετε τη διάρκεια του χτενίσματος σας—αυτό το προϊόν λειτουργεί και ως λακ! Δεν είναι τέλειο;

NO 5: Philip B Thermal Protection Spray (60 ml / 2.02 fl. oz.)

Θέλετε ένα προϊόν που ενυδατώνει, αποτρέπει τη ψαλίδα, το φριζάρισμα και τη στατικότητα; Δοκιμάστε το Philip B Thermal Protection Spray με φυτικά εκχυλίσματα! Μπορεί να κάνει περισσότερα! Διορθώνει τη φθορά και διατηρεί το χρώμα της βαφής. Τα μόνα δύο αρνητικά κατά κάποιο τρόπο είναι το έντονο άρωμα και —φυσικά— η υψηλή τιμή. Αλλά αν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγο περισσότερα χρήματα για ένα προστατευτικό θερμότητας, τα μαλλιά σας θα έχουν διαρκή προστασία από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (υψηλή υγρασία, υψηλές θερμοκρασίες, δυνατός άνεμος) και μηχανικές βλάβες—Το Philip B Thermal Protection Spray σας βοηθά να ξεμπερδέψετε  εύκολα τα μαλλιά σας. Αν και αυτό το προϊόν προσφέρει τέλεια αποτελέσματα, το μέγεθός του είναι μικρό, άρα θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *