Πρόσωπο

Ματ Πούδρα από την Revlon για Ώριμες Επιδερμίδες

Ποια δεν θα ήθελε να σταματήσει τον χρόνο και να μείνει πάντα νέα και όμορφη; Όλες θα το ήθελαν. Ναι, ξέρουμε ότι είναι αδύνατον, αλλά τι θα λέγατε να μπορούσαμε να κρύβαμε τα σημάδια γήρανσης αποτελεσματικά; Η Revlon έχει δημιουργήσει μία ειδική πεπιεσμένη πούδρα που κάνει το δέρμα να φαίνεται λείο και νεανικό.

Οι πρώτες ρυτίδες είναι εμφανείς περίπου στην ηλικία των 35. Η δίαιτά μας, η κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα και οι συνήθειές μας επηρεάζουν την κατάσταση του δέρματός μας. Υπάρχει όμως και ένας άλλος παράγοντας τον οποίο δεν μπορούμε να ελέγξουμε και είναι το DNA μας.

Χάρη στη πούδρα ‘Age Defying with DNA Advantage Powder’, μπορούμε να καλύπτουμε όλες τις ατέλειες μας, κάνοντάς τες αόρατες στους άλλους. Η πούδρα δίνει ένα ματ αποτέλεσμα στο δέρμα και προσφέρει μέτρια κάλυψη. Μειώνει την εμφάνιση αποφραγμένων πόρων και εξισορροπεί τέλεια τον τόνο του δέρματος. Η πούδρα είναι ελαφριά και γίνεται ένα με το δέρμα μας χωρίς να αφήνει μπαλώματα.revolt

Το προϊόν είναι μοναδικό χάρη στα εκπληκτικά συστατικά που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα. Η πούδρα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, Β3 και υαλουρονικό οξύ. Η βιταμίνη Ε, γνωστή και ως βιταμίνη της νεότητας, επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης και θρέφει κάθε κύτταρο του σώματος. Η βιταμίνη Β3 βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς. Τέλος, το υαλουρονικά οξύ γεμίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Η πούδρα ‘Age Defying with DNA Advantage’ είναι συσκευασμένη σε μία μεγάλη, συμπαγή θήκη η οποία εμπεριέχει ένα κεθρεφτάκι και ένα πινέλο για γρήγορα φρεσκαρίσματα.

Δίνει ένα ματ αποτέλεσμα στο δέρμα και το κάνει να δείχνει λαμπερό. Εμπεριέχει μία μικρή ποσότητα glitter που δίνει στο δέρμα μία φυσική λάμψη. Καλύπτει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, ενώ σας κάνει να φαίνεστε φυσική. Η επιλογή χρωμάτων δεν είναι τόσο πλούσια όσο θα θέλαμε. Το προϊόν βγαίνει μόνο σε τέσσερις αποχρώσεις: ανοιχτό, μέτρια ανοιχτό, μεσαίο, μέτρια βαθύ. Οι γυναίκες με πιο σκούρα επιδερμίδα μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα να βρουν την κατάλληλη απόχρωση για αυτές. Επιπλέον, η Revlon έχει αποφασίσει ότι δεν θα κυκλοφορήσει την πούδρα της αυτή σε ημιδιαφανές χρώμα. Το προϊόν δεν οξειδώνεται στο δέρμα και έχει μεγάλη διάρκεια.

Η πούδρα ‘Age Defying with DNA Advantage’ είναι ένα προϊόν που πρέπει να έχει κάθε μεσήλικη γυναίκα στην τσάντα με το μακιγιάζ της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *