Άλλα

Νερό Micellar, Ξέρετε πώς να Το Χρησιμοποιείτε;

Παχιά στρώση make-up; Είναι πιο εύκολο να την φτιάξετε παρά να την αφαιρέσετε. Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ρουτίνα που ακολουθούν για τον καθαρισμό του δέρματός τους. Μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρέσετε τέσσερις στρώσεις αδιάβροχης μάσκαρας με ένα απλό προϊόν καθαρισμού προσώπου. Ποιες είναι οι συνέπειες τις αμέλειας; Σμήγμα, ρύποι και ίχνη από make up φράζουν τους πόρους, δημιουργώντας οιδήματα κάτω από το δέρμα. Η ακμή και τα σπυράκια είναι απλά το αποτέλεσμα μίας κακής ρουτίνας καθαρισμού του δέρματος. Υπάρχει ελπίδα. Το νερό Micellar μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά οποιεσδήποτε ατέλειες του δέρματος.

Bioderma-Micellar-11

Τι είναι το νερό Micellar;

Το νερό Micellar έχει κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Η αποτελεσματικότητά του μπορεί να αποδοθεί στα μικροσκοπικά μικκύλια τα οποία ελκύουν τους ρύπους σαν μαγνήτες.
Κάθε μόριο σφραγίζει πάνω στα ίχνη του make-up, τους ρύπους και το λάδι που κάθονται στην επιδερμίδα μας, αφαιρώντας τα με αποτελεσματικό τρόπο, τρίβοντας απαλά την προστατευτική στοιβάδα της επιδερμίδας. Τα μικκύλια επιπλέουν ελεύθερα στο νερό και προσκολλώνται μόνο στα κομματάκια βρωμιάς και λαδιού. Χάρη στην υγρή του φόρμουλα, το νερό micellar έχει την αίσθηση toner αλλά είναι ένα από τα πιο βαθιά προϊόντα καθαρισμού που έχουν ποτέ εφευρεθεί. Αφήνει το δέρμα απαλό, χαλαρό, ενυδατωμένο και απόλυτα καθαρό. Πολλές εταιρίες καλλυντικών μεταχειρίζονται το νερό τους σαν το Ιερό Δισκοπότηρο στην αφαίρεση του make-up. Πράγματι, το νερό micellar είναι το μόνο προϊόν καθαρισμού που μπορεί να αφαιρέσει βαρύ, αδιάβροχο make up, χωρίς να καταστρέφει το προστατευτικό φράγμα.

Δεν θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτού του είδους το καθαριστικό προϊόν. Δεν χρειάζεστε ούτε καθρέπτη, ούτε νιπτήρα ούτε νερό. Βρέξτε ένα βαμβάκι με μία πολύ μικρή ποσότητα νερού Micellar και τρίψτε απαλά το πρόσωπό σας με κυκλικές κινήσεις. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες ότι είστε υπερβολικά κουρασμένες για να αφαιρέσετε σωστά το makeup σας. Τώρα μπορείτε να καθαρίσετε το πρόσωπό σας τρίβοντας σε αυτό το βαμβάκι που είναι εμπλουτισμένο με νερό Micellar. Θα αφαιρέσει όλο το make up, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρά σας.’

Micellar Water

Σε ποιον απευθύνεται αυτό το προϊόν;

Χωρίς αμφιβολία, όλοι όσοι ποτέ δεν πρόσεχαν πολύ την αφαίρεση του makeup τους θα επωφεληθούν πολύ από την χρήση του νερού Micellar. Είναι ένα καταπραϋντικό προϊόν που ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και στις ευαίσθητες. Συστήνεται σε ανθρώπους με ακμή που μάχονται ενάντια στην λιπαρή επιδερμίδα, καθώς μπορεί να καθαρίσει τους πόρους και αφήνει το δέρμα ματ. Όσοι από εσάς πάσχετε από κάποια δερματική πάθηση, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το δέρμα σας δεν είναι καλυμμένο από ρύπους και βακτήρια, έτσι ώστε να προλάβετε τις εξάρσεις. Τα περισσότερα νερά micellar που είναι διαθέσιμα είναι άοσμα και χωρίς χημικές ουσίες και parabens.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *