Skóra

Πώς Πρέπει να Είναι η Βραδινή Ρουτίνα Φροντίδας της Επιδερμίδας;

Η βραδινή ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας στοχεύει στον καθαρισμό της επιδερμίδας και στη χαλάρωσή της, πριν την νυχτερινή ξεκούραση. Πώς πρέπει να είναι η βραδινή ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας;

Καθαρισμός

Είναι το βασικό σημείο της βραδινής ρουτίνας φροντίδας. Ο καθαρισμός επιτρέπει την αφαίρεση του σμήγματος, των νεκρών κυττάρων του δέρματος, του μέικ-απ και της σκόνης, που έχουν κατακαθίσει στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν δεν καθαρίζετε το πρόσωπό σας συχνά και σωστά, το μέικ-απ δεν θα είναι ποτέ έτσι όπως το επιθυμείτε. Για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις, διαλέξτε ένα καθαριστικό προσώπου που είναι καλό για τον τύπο του δέρματος σας. Το νερό είναι εξίσου σημαντικό: το αποσταγμένο νερό είναι το καλύτερο.

Ενυδάτωση

Ανεξαρτήτως του τύπου της επιδερμίδας, πρέπει να ενυδατώνετε το δέρμα σας. Μία κρέμα νυκτός πρέπει να είναι συμπυκνωμένη και να έχει πλούσια σύνθεση, σε σύγκριση με μία κρέμα ημέρας, έτσι ώστε να παρέχει την μεγαλύτερη ενυδάτωση στο δέρμα. Πρέπει να την τοποθετείτε αμέσως μετά το μπάνιο, γιατί τότε το δέρμα απορροφά όλα τα πολύτιμα συστατικά, πολύ πιο εύκολα. Το εύθραυστο δέρμα γύρω από τα μάτια απαιτεί και αυτό φροντίδα. Πρέπει να επιλέξετε κρέμες, που είναι σχεδιασμένες ειδικά γι’ αυτήν την περιοχή του προσώπου. Ταμπονάρετε λίγο από το προϊόν και αυτό είναι αρκετό. Για καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να προμηθευτείτε ένα σέρουμ, το οποίο θα είναι πλουσιότερο από τα συνηθισμένα ενυδατικά, αλλά θα πρέπει να το τοποθετείτε σε πολύ ξηρά σημεία του προσώπου και του λαιμού. Οι μάσκες προσώπου, πρέπει να χρησιμοποιούνται μία με δύο φορές την εβδομάδα, καθώς θα εμπλουτίσουν την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας.

Φροντίδα Μαλλιών

Εάν τα μαλλιά σας τείνουν να σπάνε και να μπερδεύονται, τοποθετείστε ένα ενυδατικό σπρέι, αφού λουστείτε. Το προϊόν διευκολύνει το χτένισμα και προστατεύει τις τούφες από τη φθορά. Μία χαλαρή, χαμηλή αλογοουρά είναι ένα καλό χτένισμα για μακριά μαλλιά, κατά τη νύχτα.

Χρειάζεστε το Βραδινό σας Ύπνο Ομορφιάς

Τίποτα δεν θα αναβαθμίσει το δέρμα του προσώπου σας τόσο πολύ, όσο ο ύπνος. Για να δείτε αποτελέσματα, πρέπει να κοιμάστε 7-8 ώρες κάθε μέρα και να κοιμάστε πριν τις 11 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *