Makeup Άλλα

Κανόνες ‘’Οχι Make-Up’ Make-Up

Πολλές γυναίκες είναι φαν του make-up που φαίνεται φυσικό. Συνεχίστε να διαβάζετε εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε σωστά και τι προϊόντα θα χρειαστείτε.

Συχνά, στο σχολείο ή στον χώρο εργασίας μας πρέπει να ακολουθούμε ορισμένους κανόνες. Πρέπει να προσέχουμε να μην φοράμε πολύ έντονα χρώματα και να έχουμε τα παπούτσια μας γυαλισμένα. Το make-up ‘’Οχι make-up’ θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το αγαπημένο σας κραγιόν από τα Mac. Φυσικά μπορείτε. Απλά επιλέξτε μία απόχρωση που να ταιριάζει με την υπόλοιπη εμφάνισή σας.

makeup No Make-up

Βήμα ν.1

Ο πρώτος κανόνας πριν βάλετε make-up είναι να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Το ενυδατωμένο δέρμα κρατάει καλύτερα το foundation και το εμποδίζει να ξεφλουδίζει. Έπειτα, χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας ελαφρύ ή μέτριας κάλυψης foundation. Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα υψηλής κάλυψης, καθώς φαίνονται βαριά στο πρόσωπο και μας κάνουν να μοιάζουμε λες και φοράμε μάσκα. Είναι σημαντικό να διαλέξουμε ένα foundation που να είναι έναν τόνο πιο φωτεινό από τον τόνο του δέρματός μας. Όταν αγοράζετε foundation τεστάρετε το για να δείτε πώς ταιριάζει με το δέρμα του λαιμού σας. Το πρόσωπο ή τα χέρια μας μπορεί να είναι μαυρισμένα από τον ήλιο και το να βάλετε το καλλυντικό σε αυτά τα μέρη του σώματος μπορεί να μην σας δώσει μία ακριβή εικόνα για το εάν το προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι.

Βήμα ν.2

Καλύψτε τις περιοχές που το χρειάζονται, όπως τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ή οποιουσδήποτε αποχρωματισμούς. Έπειτα περάστε όλο το πρόσωπο με μία διάφανη πούδρα. Βάλτε μία ακόμα στρώση πούδρας στην ζώνη – Τ, όπου το δέρμα τείνει να γίνεται λιπαρό. Στα χείλη σας, μπορείτε είτε να βάλετε ένα balm ή ένα κραγιόν σε ουδέτερο, μπεζ χρώμα.

Βήμα ν.3

Μην παραμελήσετε τα μάτια σας. Οι ματ σκιές σε γήινα χρώματα και οι μαύρη μάσκαρα ταιριάζουν πολύ με το μακιγιάζ ‘όχι make-up’. Θυμηθείτε ότι το κλειδί για μία φυσική, υγιή όψη είναι η μετριοπάθεια. Το υπερβολικό ρουζ ή τα πολύ σκούρα μάτια μπορεί να καταστρέψουν το φυσικό σας λουκ.

Βήμα ν.3, Προαιρετικό

Μπορείτε να προσθέσετε πολύ λίγο κόκκινο ρουζ στα ζυγωματικά για να φαίνεστε φρέσκια και νέα. Για να προσθέσετε λίγη λάμψη στο make-up σας, χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα από προϊόντα λάμψης στα ζυγωματικά και κάτω από τα φρύδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *