καυτές τάσεις Μάτια

Σκιά Ματιών Glam’Eyes HD από την Rimmel

Ποια δεν θα ήθελε να δείχνει βασίλισσα; Ή καλύτερα, πριγκίπισσα; Η Kate, δούκισσα του Cambridge, είναι πασίγνωστη για το τέλειο make-up της. Τώρα μπορείτε και εσείς να επιτύχετε αψεγάδιαστη όψη χωρίς την βοήθεια ενός επαγγελματία make-up artist. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία παλέτα με σκιές ματιών Glam’Eyes HD από την Rimmel.

Αυτός ο συνδυασμός σκιών είναι ελαφρύς και αναμιγνύεται εύκολα δημιουργώντας το βαθύ smoky eye λουκ. Χάρη στις πλούσιες ουσίες χρώματος, μπορείτε να δημιουργήσετε περίπλοκο make-up ματιών απλά με ένα πέρασμα του πινέλου. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή, αλλά εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα να τις βάλετε σωστά, μπορείτε να μάθετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος από την εικόνα που θα βρείτε στο πίσω μέρος της παλέτας. Όλες οι σκιές δεν χαλάνε κατά την μεταφορά και μένουν για πολύ ώρα στα μάτια σας, χωρίς να δημιουργούν μουτζούρες, χωρίς να σπάνε ή να ξεθωριάζουν. Μικρά ίχνη λάμψης κάνουν τα μάτια σας να λαμπυρίζουν στο φως του ήλιου. Προσοχή. Το βλέμα γάτας που μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτές τις παλέτες μπορεί να μην ταιριάζει με τους κανόνες ντυσίματος της δουλειάς σας. Οι σκιές Glam’Eyes HD έχουν σχεδιαστεί για βαρύ, βραδινό make-up. Εάν εφαρμόσετε τις σκιές σε νωπό δέρμα, τα χρώματα θα φαίνονται πιο έντονα και ζωντανά.

rimmel-english-rose

Η Rimmel είναι μία Βρετανική εταιρεία και είναι περήφανη για την καταγωγή της. Η παλέτα βγαίνει σε ένα τετράγωνο, πλαστικό δοχείο και οι σκιές είναι έτσι διαρρυθμισμένες ώστε να δημιουργούν την σημαία της Μεγάλης Βρετανίας. Τα ονόματα της κάθε παλέτας επίσης ανταποκρίνονται στην Βρετανική κληρονομιά και κουλτούρα. Μπορούμε να διαλέξουμε τις παλέτες Μαύρο Ταξί, Μωβ Βασιλεία, Αγγλικός Δρυς, Πράσινο Πάρκο και πολλά άλλα. Στην μέση κάθε παλέτας, μπορούμε να βρούμε την βασική απόχρωση στο σχήμα κορώνας – το σήμα κατατεθέν της Rimmel. Κάθε παλέτα Glam ‘Eyes HD εμπεριέχει τέσσερις αποχρώσεις. Το εύρος των χρωμάτων είναι μεγάλο και σίγουρα όλες μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Για να τις ανανεώσετε ενώ είστε στον δρόμο, η εταιρεία έχει συμπεριλάβει ένα μικρό σφουγγαράκι απλικατέρ. Η τιμή είναι προσιτή, καθώς κοστίζει 6.99 €, ανάλογα με το μαγαζί. Επενδύστε στην υπέροχή σας εμφάνιση σήμερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *