Άλλα καυτές τάσεις

Χριστουγεννιάτικο Δώρο από την Max Factor

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αγοράσετε δώρα για τους αγαπημένους σας. Ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια, μία γραβάτα ή ένα πακέτο με γλυκά; Ακόμα διστάζετε; Ξεχάστε τα Χριστουγεννιάτικα κλισέ. Η Max Factor σας προσφέρει υπέροχα Χριστουγεννιάτικα Πακέτα για τα οποία κάθε γυναίκα θα πέθαινε.

Δώρο από την Max Factor

Σε αυτό το πακέτο θα βρείτε το foundation Facefinity All Day Flawless και το 2000 Calorie σε βαθύ μαύρο χρώμα. Το πρώτο προϊόν ομορφιάς έχει τρία υπέροχα χαρακτηριστικά: διαρκεί πολύ, προστατεύει το δέρμα από ακτίνες UV και καλύπτει όλες τις ατέλειες του δέρματος. Το foundation Facefinity All Day έχει δείκτη προστασίας 20 SPF, που είναι απαραίτητος κατά την διάρκεια του παγωμένου χειμώνα. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε την προστασία από τον ήλιο κατά την διάρκεια αυτής της εποχής. Έχει αποδειχθεί ότι είναι το ίδιο εύκολο να πάθετε ηλιακό έγκαυμα στα μέσα Ιανουαρίου όσο είναι να το πάθετε στα μέσα Ιουλίου. Η εταιρεία μας αφήνει να διαλέξουμε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων . Μπορείτε να διαλέξετε μία από τις έξι διαφορετικές αποχρώσεις που να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας. Ένα υπέροχο χαρακτηριστικό του foundation Facefinity All Day είναι το γεγονός ότι βγαίνει τόσο σε αποχρώσεις του κίτρινου όσο και του ροζ. Το προϊόν συσκευάζεται σε ένα κομψό μπουκάλι με αντλία. Αυτού του είδους η αντλία σας επιτρέπει να βάζετε την σωστή ποσότητα χωρίς να τα κάνετε χάλια. Με μία μόνο κίνηση, θα καλύψετε όλο το πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού. Η σύσταση είναι υγρή, οπότε είναι καλύτερο να εφαρμόζετε το καλλυντικό με πινέλο kabuki το οποίο είναι κατάλληλο για παχύ foundation. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Facefinity All Day διαρκεί μέχρι και οχτώ ώρες. Σύμφωνα με τους χρήστες το προϊόν δίνει ένα ωραίο σατινέ τελείωμα χωρίς να κάνει την ζώνη – Τ λιπαρή, εάν βάλετε επίσης πούδρα αμέσως μετά την εφαρμογή. Ξεθωριάζει ομοιόμορφα και λειτουργεί υπέροχα σαν βάση σκιών, κάνοντας το χρώμα των σκιών πραγματικά να ξεχωρίζει. Όσες από εσάς προτιμάτε τα άοσμα προϊόντα, θα απογοητευτείτε. Έχει ένα απαλό αλλά όχι υπερβολικά έντονο άρωμα. Αυτό το προϊόν συστήνεται σε οποιονδήποτε υποφέρει από δερματικά προβλήματα. Το foundation Facefinity All Day καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος χωρίς να δείχνει ψεύτικο και να φράζει τους πόρους. Δεν δημιουργεί εξάρσεις ή αλλεργίες. Αφήνει το δέρμα να αναπνέει και να επουλώνεται.

Τι άλλο θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο πακέτο της Max Factor;

Όλοι θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι με την μάσκαρα 2000 Calories. Φαίνεται ότι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μάσκαρα που έχουν ποτέ δημιουργηθεί. Βγαίνει σε υπερ-μαύρο χρώμα, το οποίο κολακεύει όλες τις γυναίκες. Η μάσκαρα 2000 Calories έχει ψηφιστεί ως η πιο αξιόπιστη μάσκαρα για το 2014. Κάνει τις βλεφαρίδες πάρα πολύ πυκνές, ενώ ταυτόχρονα τις κάνει να φαίνονται φυσικές. Δεν δημιουργεί κόμπους, μουτζούρες και δεν ξεφλουδίζει. Οι γυναίκες την αγαπάνε για την διάρκεια και την εύκολη εφαρμογή της. Η μάσκαρα 2000 Calories διαρκεί για περισσότερες από 12 ώρες χωρίς να βαραίνει τις βλεφαρίδες. Μπορείτε να βάλετε δύο ή περισσότερες στρώσεις για να δημιουργήσετε ένα πιο δραματικό βραδινό λουκ. Η μάσκαρα στεγνώνει σχετικά γρήγορα, κάτι το οποίο μπορεί να είναι και το μόνο της μειονέκτημα. Το Χριστουγεννιάτικο Πακέτο της Max Factor μπορεί να αγοραστεί σε πολλά μαγαζιά ομορφιάς. Κάθε γυναίκα θα ήταν ευγνώμων για ένα τέτοιο δώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *