καυτές τάσεις

Δοκιμάστε τις Επαναστατικές ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Αλουμινόχαρτο που φθείρει και καταστρέφει τα μαλλιά κατά τη διαδικασία βαφής; Ποτέ ξανά! Οι Highlighting Foam Coloring Strips από την ColorCuts λειτουργούν για οποιαδήποτε τεχνική βαφής, εύκολα, γρήγορα και χωρίς κίνδυνο φθοράς.

Η εταιρία ColorCuts από την Μάλτα είναι ένας από τους ηγέτες στην αγορά κομμωτικών ειδών. Η εταιρία δημιουργεί αξεσουάρ και εξοπλισμό κομμωτικής σε αρμονία με το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια ή ανακυκλωμένα υλικά. Οι νέες Highlighting Foam Strips δημιουργούνται από 80% ανακυκλωμένα υλικά. Τα υψηλά επίπεδο τεχνολογικής απόδοσης της εταιρίας σε συνδυασμό με την εμπειρία, επιτρέπουν τη δημιουργία εξειδικευμένων αξεσουάρ που εκτιμούν κομμωτές σε όλο τον κόσμο. Επανάσταση στην κομμωτική!

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τις ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Οι θερμικές Highlighting Foam Strips διευκολύνουν την επίτευξη τέλειων αποτελεσμάτων βαφής και είναι χρήσιμες σε κάθε κομμωτήριο. Οι ταινίες είναι ιδανικές για ανταύγειες, μπαλαγιάζ ή sombre. Είναι συμβατές με όλες τις τεχνικές  βαφής και όλα τα προϊόντα. Είναι ανθεκτικές στο δίπλωμα, μπορείτε να τις πλύνετε στο χέρι ή στο πλυντήριο και να τις επαναχρησιμοποιήσετε. Μην ανησυχείτε! Η ποιότητά τους μένει ίδια.

αφρώδη καλύμματα βαφής

Οι ταινίες ColorCuts διατίθενται σε 4 διαφορετικά χρώματα για να σας βοηθήσουν να διακρίνετε τα διαφορετικά χρώματα βαφής που χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να αποφύγετε λάθη, όπως η χρήση λάθος χρώματος. Είναι λεπτές, εύκαμπτες και ανθεκτικές. Το μαλακό υλικό προσαρμόζεται τέλεια στο χέρι σας με τα προϊόντα βαφής. Οι ταινίες είναι έτοιμες προς χρήση και μπορούν να λυγίσουν και να διπλωθούν ελεύθερα.

Το θερμομονωτικό υλικό εξασφαλίζει τη βέλτιστη και ασφαλή θερμοκρασία για τα μαλλιά – δεν τα υπερθερμαίνει και δεν τα καίει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά τη ντεκαπάζ. Οι Highlighting Foam Strips δεν έχουν κόλλα, αλλά έχουν ισχυρό κράτημα όταν έρχονται σε επαφή με προϊόντα βαφής. Η μοναδική υφή τους επιτρέπει να παραμένουν στη θέση τους χωρίς να γλιστρούν από τα μαλλιά. Αποκτήστε άνεση που κανένα αλουμινόχαρτο δεν μπορεί να προσφέρει.

Highlighting Foam Strips – ιδιότητες:

  • Εύκαμπτο, ανάλαφρο αφρώδες υλικό
  • Ανθεκτικό στο δίπλωμα
  • 100% έλεγχος της διαδικασίας βαφής
  • Βέλτιστη θερμοκρασία μαλλιών
  • Επαναχρησιμοποιήσιμες
  • Για όλες τις τεχνικές βαφής
  • Ημιδιάφανο υλικό και διαφορετικά χρώματα
  • Δεν υπάρχει κίνδυνος φθοράς ή καψίματος των μαλλιών
  • Ιδανικό για ανταύγειες ή όμπρε
  • 200 ταινίες με διαστάσεις 100 x 305 mm

Οδηγίες χρήσης: Ξεχωρίστε μία τούφα μαλλιών στο επιθυμητό πλάτος και τοποθετήστε την ταινίες από κάτω. Εφαρμόστε τη βαφή, διπλώστε την ταινίες και αν τα μαλλιά είναι πολύ μακριά, καλύψτε με μία δεύτερη ταινία. Αφήστε τον απαραίτητο χρόνο να περάσει. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ταινία μπορεί εύκολα να ξεδιπλωθεί για να παρακολουθείτε τη βαφή, για να κάνετε διορθώσεις, αν χρειαστεί. Στο τέλος, αποσύρετε σιγά σιγά τις ταινίες από τα μαλλιά και πλύνετε για να τις ξαναχρησιμοποιήσετε.

Αποτέλεσμα: Πάντα με ασφάλεια, άνεση και ικανοποιητικά αποτελέσματα στις βαφές μαλλιών με τις ColorCuts Highlighting Foam Strips.

περισσότερες πληροφορίες: colorcuts.mt