Cera

Μια ματιά στην Τιμωτέι Άμμους Μαγείας

Η Τιμωτέι Αμμού Μαγείας είναι μια τελειοποίηση της πανέμορφης μαλακής ματιάς του σώματος μας με τη βοήθεια της μαγικής δράσης των ειδικών λιβανωτών ολικού βουτιού. Το γνωστό ιδιωτική λιπαντικά για την τελειοποίηση του χαριτωμένου μαλακούς μαλλιού, διπλωμένο με έντονες λεπτομέρειες μαλλιών χωρίς κοψίματα ή κομπιές.

Η Τιμωτέι Αμμού Μαγείας περιέχει ειδικά συνδυασμένες λιπαντικές τις οποίες η εμπειρογνωμονία μας γνωρίζει ότι είναι προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες λειτουργίας του μαλλιού και της κεφαλής μας. Η βασική μας τιμή είναι ότι τα λιπαντικά μας πρέπει να είναι υπερτερείς και φιλικές ως προς το περιβάλλον, για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή αποδοτικότητα για την επίδραση της μαλακότητας και της λεπτότητας στο μαλλιά σας.

Νομικές Προϊόντα με Βελτιωμένες Λεπτομέρειες Υφάσματος

Το σετ των φροντίδων των Τιμωτέι Αμμού Μαγείας είναι γεμάτο με τα καλύτερα βιολογικά συστατικά ADD, συνδυασμένα με το αποτέλεσμα στον τελικό πειραματισμό των ρενζετεζίστων, ώστε να παρέχονται τα μεγαλύτερα επιτεύγματα. Τέτοια βελτιωμένα συστατικά συμπεριλαμβάνουν την εμπιστευτική φιλική-προς-το-περιβάλλον Protein Wheat Complex, η οποία έχει την ιδιότητα να διατηρήσει το μαλλιό της σάλπιγγας με μαλακότητα και λεπτότητα για δεδομένο χρονικό διάστημα. Το Glucanolaun, το οποίο έχει βελτιωθεί για την δυνατότητα προστασίας του μαλλιού από φαινομενικές διαταραχές, βελτιώνει την ομαλή επιφάνεια των κόκκων του μαλλιού για μια λεπτή και εύκολη φρεσκαρισμένη φίνε.

Επίσης, η τιμωτέι Άμμους Μαγείας περιέχει την SkinPearlplex, η οποία βοηθά με την τελειοποίηση των δραστήριων λιπαντικών με σεμινάρια φοβερού κοκκινού χρώματος στην επιφάνεια των κόκκων του μαλλιού για ένα μεγαλύτερο φως ματιάς. Προσφέρει επίσης άμεση προστασία κατά της ξηρασίας του μαλλιού και διατηρεί την υγιή επιφάνεια των κόκκων του μαλλιού για μακρό