Cera

Φυσικά Καλλυντικά Από Λαχανικά

Τα λαχανικά είναι ένας τρόπος για να θεραπεύσετε το δέρμα ενώ παράλληλα ανακαλύπτετε τα όμορφα καλλυντικά προϊόντα που διαθέτετε! Υπάρχουν πολλά διαφορετικά τρόποι για να κάνετε φυσικά καλλυντικά από λαχανικά, είτε από φρούτα είτε από τους φυτούς τους. Αναλυτικά, δείτε κάτω τις διάφορες δυνατότητες που μπορείτε να δοκιμάσετε!

1. Μπισκότα με Πορτοκάλι

Το πορτοκάλι είναι ένα σπάνιο δραστικό ουσιαστικό φυσικού καλλυντικού, που μπορεί να απορροφήσει ηλεκτρονίων, να ενυδατώσει το δέρμα και να ιδανικοποιήσει την επιδερμίδα σας. Μπορείτε να κάνετε ένα βαθιά μπισκότα με μια κατανάλωση πορτοκαλιού ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζετε τις θεραπευτικές ιδιότητές του. Για να φτιάξετε μια μπισκότα, χρειάζεστε ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό είδος πορτοκαλιού. Η εσωτερική μέρη περιέχει ένα εσωτερικό τμήμα που λαμβάνει μια ομοιότητα με μια γωνιάτα, το οποίο θα το βάψετε με τη μπισκότα μετά τον εξωτερικό. Χρησιμοποιήστε μια μικρή κουτάλα για να φτιάξετε το βαθιά μπισκότα, λίγο ελαιόλαδο, λίγο έλαιο καρπούζιου και μια μερά μαζί με ένα ενισχυμένο τμήμα πορτοκαλιού. Χρησιμοποιήστε και τα δύο τμήματα του πορτοκαλιού για να κατασκευάσετε την καινούργια σας μπισκότα και αντλήστε τον πλούσιο οργανικό ιστό του εσωτερικού πορτοκαλιού.

2. Μπουκιές Με Πατάτες

Τα λαχανικά δεν πληκτρολογούνται απλά με το τσάι και την τοστ! Τα λαχανικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξετε δημιουργικά καλλυντικά εργαλεία. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε μπουκιές με μια πατάτα. Όταν τρίβεται η πατάτα, παράγει ένα ιδιαίτερο γλυκό σιρόπι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις καλλυντικές σας λειτουργίες. Για να φτιάξετε μπουκιές με πατάτες, θα χρειαστείτε μια καταπράσινη πατάτα, μια μεγάλη κουταλιά, μια για ταρταρίσματα και το λάδι. Αφήστε την πατάτα να τρίβεται για λίγο στην κουταλιά και ταρταρίστε τις τετράγωνε