Cera

<ΔεΘέμενο> Φυσικά Φάρμακα για Πιο Όμορφο Αυτοκίνητο- Φαγιακή Εξάδα

Καθαρή, πιο χτενισμένη και ζωντανή κεφαλή χτενίζεστε με τη βοήθεια της φαγιακής εξάδας. Μπορεί να φαίνεται σαν μια καινούρια ιδέα για πολλούς, αλλά η εξάδα από την φαγιά είναι μια από τις παλιμάδες και τις πιο δημοφιλείς τρόπους τροφοδότησης των καρατέ μαλλιών μας. Η εξάδα από φαγιά έχει μια ιστορία τουλάχιστον επτά αιώνες, ενώ οι ιατρικές τεκμηρίωσης για τις θεραπευτικές ιδιότητές τους θέτουν το οφέλη μιας φαγιακής εξάδας πολλά χρόνια.

Τι είναι μια εξάδα από φαγιά;

Μια εξάδα από φαγιά είναι μια οινοπνευματική φόρτιση με στερεά ουσία ή τριγλυκερίνη φαγιάς. Μπορεί να φτιαχθεί διαλαγχθεί με τη συντήρηση της ισχυρής κρυστάλλωσης, δηλαδή ζεστής εξάδας φαγιάς, μετά την εφαρμογή της στην κεφαλή μας, τραβά ξανά για να δημιουργήσουμε ένα αντιδραστικό. Η εξάδα από φαγιά είναι γνωστή για την επίσημη ανάκληση του φθορές των καρατέ μαλλιών και τη γεροντική CD-φωτιά. Η εξάδα από φαγιά είναι επίσης εφικτή και φθηνή τροφή για την κεφαλή μας, επειδή είναι εύκολο να διακριτικά τροποποιηθεί με εκείνες τις φυτικές δραστικές ουσίες που μπορούν να προσθέσουν μια επιπλέον ιστορικό προστασία και θεραπεία για τα μαλλιά μας.

Πώς να κάνετε μια εξάδα από φαγιά;

Αρχικά, θα χρειαστεί να φτιάξετε την εξάδα σας. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να μην μην προσπαθήσετε να σπιράζετε μια τετραγωνική λάθρα μιας τριγλυκερίνης φαγιάς οι οποίας θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Τότε, θα χρειαστεί να προσθέσετε ένα νερό λίγο θερμό στην λάθρα, ενώ μπορεί επίσης να προστεθούν και στοιχεία με φυτικούς ήλιους όπως ο καμπούλος φρασιάς, ο κόκκινος και ο μαϊντανός μέχρις ότου γίνει μια ισορροπημένη εξάδα. Μετά από αυτό, θα χρειαστεί να ζεσταθεί σε μία ολίγη φυλλίδα με ζεστό νερό για 10 λεπτά εως και σειρά λεπτών