Cera

Είναι δυνατή η αντικατάσταση του βασικού σας δέρματος με ένα ραντά; Τρέχω δοκιμή με το CREME PUFF από το MAX FACTOR

Αν ψάχνετε για ένα φρέσκο και λεγόμενο «απόδρασης» δέρμα, τότε μπορεί να το καταλάβετε! Η Max Factor υποστηρίζει με επιτυχία τους απαιτήσεις σας με το μοναδικό Creme Puff. Είναι ένα μαύρο ράντα δέρματος, η οποία δίνει την ιδανική φρεσκάδα στο δέρμα σας, με πολύ μεγάλες αποδοσεις.

Το κρέμα αυτό φαίνεται σαν ένα λευκό ράντα, με την διαφορά ότι περιέχει συστατικά, τα οποία επιτρέπουν τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση του φιλικού δερματικού οικοσυστήματος. Επιπλέον το κρέμα περιέχει ένα συνδυασμό λάσπης επιστρagiας οδοντώσεων και λαμπρόμορφης λάσπης, για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όταν μιλάτε για το κρέμα αυτό, το πρώτο πράγμα που θέλετε να ξέρετε είναι το αν το κρέμα μπορεί να αντικαταστήσει τοUSA βασικό σας δέρμα; Η Max Factor ισχυρίζεται ότι το Creme Puff είναι το «εναλλακτικό του βασικού δέρματος» με μία διάφορα και ομορφιά. Κάθε φορά που το αποφορτίζετε, η ομορφιά του ξεκινά να το φέρνει.

Το επίσημο ιστοσελίδα της Max Factor ισχυρίζεται στους καταναλωτές της για την απόδραση-καθαρισμό τους Creme Puff από τη Max Factor. Εκτός από αυτό, το κρέμα λέγεται πως δίνει στην επιδερμίδα σας μιά ματ σένα, λεγόμενο «Refreshed Glow». Δεν μόνο δίνει φρεσκάδα στο δέρμα, αλλά αναζωογονεί και χαρίζει ένα λελατσογνωστό φώς.

Τι περισσότερα; Το Creme Puff δεσμεύει διαρκεία και οι πελάτες αναφέρουν την διαφορετικότητα στην εμφάνιση και την αισθητική του δέρματος τους. Ιδανικά, το Creme Puff θα πρέπει να εφαρμόζεται κάθε μέρα, ώστε να διατηρείται η αντωνυμία του διαρκεία και την απόδρασή του. ΁ητείαζε σε καθησυχαστική γυμνασμένη ματιά για βέλτιστα αποτελέσματα.

Όταν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τα ισχυρά· φρεσκάδας και αποτελεσμάτων το Creme Puff, τότε η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, θα πρέπει να κάνετε νυχτική εκχύλιση με ένα γλίστρο του δέρματος. Η ενεργοποίηση του δέρματος θα γίνει εύκολα με την ενεργ