καυτές τάσεις

Εγγυημένος Όγκος Μαλλιών σε Όλες τις Συνθήκες: Nanoil Hair Volume Enhancer

Τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ογκώδη και ανθεκτικά στο δυνατό αέρα, στο χιόνι και στις χαμηλές θερμοκρασίες; Πρέπει να περιποιείστε τα μαλλιά σας με τις σωστές θεραπείες για να διατηρείτε τη ρίζα με όγκο. Τα καλά νέα είναι ότι η επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει με ένα βήμα. Δε χρειάζεστε καν μια σειρά από διαφορετικά προϊόντα – το Nanoil Hair Volume Enhancer μπορεί να σας τα προσφέρει.

Ο χειμώνας είναι δύσκολη εποχή για τα μαλλιά. Εκεί που προσπαθούν να αναθαρρήσουν από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο και ξαφνικά έρχονται αντιμέτωπα με μια νέα, πιο κρύα εποχή.

Όγκος μαλλιών – γιατί είναι τόσο δύσκολο να το πετύχουμε

Ένας από τους λόγους των άτονων μαλλιών είναι η σμηγματόρροια. Ο μόνιμος όγκος στα μαλλιά με λιπαρό τριχωτό της κεφαλής είναι αδύνατον. Παρόλο που υπάρχουν τρόποι να χαρίσετε όγκο στα μαλλιά, μετά από λίγες ώρες τον χάνουν, εξαιτίας του λαδιού που παράγεται από το στρεσαρισμένο τριχωτό της κεφαλής και έτσι η τρίχα πέφτει προς τα κάτω. Και αυτό είναι πρόβλημα και για όσους έχουν βαριά μαλλιά, ή λεπτά και αδύναμα.

Μία άλλη αιτία είναι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η κατάσταση των μαλλιών επιδεινώνεται λόγω της συνεχούς και αναπόφευκτης έκθεσης σε χαμηλές θερμοκρασίες και στον παγωμένο αέρα. Μπορείτε ωστόσο να προστατέψετε τα μαλλιά σας φορώντας κάποιο σκουφί. Παρόλο που τα καπέλα, οι κουκούλες και τα σκουφιά μας κρατούν ζεστούς, καταστρέφουν τα μαλλιά μας. Τα πατικώνουν και έτσι τα μαλλιά χάνουν τον όγκο τους, είναι άτονα και λιπαρά. Τα καπέλα συνήθως κατασκευάζονται από συνθετικά υλικά, τα οποία έχουν επιπλέον αρνητική επιρροή στα μαλλιά.

σπρεϊ για πυκνα μαλλια nanoil

Υπάρχει κάτι ακόμα που κάνουμε μερικές φορές για να διατηρούμε τα μαλλιά μας ογκώδη, ψάχνουμε προϊόντα όπως πούδρες ή ξηρά σαμπουάν. Αυτά βοηθούν στην προσθήκη όγκου, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα σε αυτά. Τείνουν να αφαιρούν την υγρασία από το τριχωτό της κεφαλής και από τα μαλλιά. Έτσι τα μαλλιά αφυδατώνονται και είναι εύθραυστα.

Nanoil Hair Volume Enhancer – styling και περιποίηση

Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των άτονων μαλλιών, χρειάζεστε ολοκληρωμένη δράση. Ένα καλό σαμπουάν, μαλακτικό και μάσκα που βοηθούν, αλλά πρέπει να τα ξεβγάλετε. Αναζητήσετε καλύτερα ένα ενισχυτικό όγκου που προστατεύει και θρέφει τα μαλλιά. Η Nanoil για παράδειγμα έχει ένα τέτοιο προϊόν. Είναι ένα σπρέι ενίσχυσης όγκου που επιτυγχάνει πολλαπλές λειτουργίες, έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε όγκο εύκολα.

Αυτό το ελαφρύ σπρέι δε βαραίνει τα μαλλιά σας. Αντίθετα ανασηκώνει τη ρίζα, χαρίζει όγκο και ανάλαφρο στυλ. Το Nanoil Hair Volume Enhancer προστατεύει τα μαλλιά από τους εξωγενείς παράγοντες και παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Που οφείλει αυτές τις ιδιότητες;

  • Οι πρωτεΐνες σιταριού ενδυναμώνουν τα μαλλιά, χτενίζονται εύκολα και είναι ανθεκτικά στο φριζάρισμα.
  • Η κερατίνη χαρίζει όγκο στα μαλλιά, βελτιώνει τις εσωτερικές και εξωτερικές δομές και τιθασεύει τα μαλλιά.
  • Η πανθενόλη λειαίνει και χαρίζει λάμψη, προστατεύει και χαρίζει όγκο.

 

Nanoil Hair Volume Enhancer – Εγγυημένος όγκος

Το σπρέι Nanoil βάζει ένα τέλος στα άτονα μαλλιά δίχως όγκο. Προτείνεται για όλους τους τύπους μαλλιών – ακόμα και για τα εξαιρετικά λεπτά και ταλαιπωρημένα – αυτό το σπρέι διατηρεί τα μαλλιά ογκώδη, όταν άλλα προϊόντα δεν τα καταφέρνουν. Το Nanoil Hair Volume Enhancer ανασηκώνει τη ρίζα, χαρίζοντας τέλεια αποτελέσματα. Ψεκάστε τα μαλλιά με το προϊόν της Nanoil και απλά χτενίστε τα ως συνήθως.

Η φόρμουλα έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο σκληρών και ξηρών τριχών – το προϊόν δεν περιέχει αλκοόλες ή παραβένες. Αντί να στερεί την υγρασία από τα μαλλιά, το Nanoil Hair Volume Enhancer θρέφει και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, τις χαμηλές θερμοκρασίες και την υγρασία. Και έτσι εγγυάται μοναδικό όγκο σε όλες τις συνθήκες. Με ένα προϊόν τα μαλλιά σας θα είναι πιο λεία, λαμπερά και θα χτενίζονται εύκολα. Αυτό το προϊόν θα γίνει το αγαπημένο σας όσον αφορά τον όγκο, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία σε άλλες ακριβές λύσεις.

Αυτό το ενισχυτικό όγκου και άλλα σπρέι styling είναι διαθέσιμα στο nanoil.gr. Διαβάστε διαδικτυακά αξιολογήσεις από ικανοποιημένους χρήστες και δοκιμάστε αυτό το προϊόν με τις πολλαπλές χρήσεις.