καυτές τάσεις

Κατάταξη των 8 κορυφαίων ψεύτικων δεσμίδων βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι!

Το όνειρο για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες χωρίς να βγείτε από το σπίτι είναι έτοιμο να γίνει πραγματικότητα. Στην αγορά ομορφιάς έχουν εμφανιστεί προκατασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή και κυριολεκτικά κάθε γυναίκα μπορεί να τις χρησιμοποιήσει. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού προϊόντος είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αξίζει λοιπόν να δείτε τις 8 κορυφαίες δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι για να επιλέξετε αυτές που λειτουργούν καλύτερα για εσάς!

8 κορυφαίες δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι – ποια προϊόντα περιλαμβάνονται στην κατάταξη;

Η αγορά της ομορφιάς αλλάζει συνεχώς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες προσπαθούν να συμβαδίζουν με όλες τις νέες τάσεις. Ωστόσο, όσον αφορά το styling των βλεφαρίδων, δεν έχει συμβεί τίποτα εδώ και πολύ καιρό. Από τη στιγμή που εμφανίστηκαν στην αγορά οι προκατασκευασμένες extensions βλεφαρίδων, γρήγορα αναφέρθηκαν ως πραγματική καινοτομία.

Οι γυναίκες απέκτησαν μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουν την εμφάνισή τους μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Φυσικά, τα καλά προϊόντα συχνά αναμειγνύονται με εκείνα που δεν εξασφαλίζουν πάντα υψηλή ποιότητα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτή η κατάταξη των 8 κορυφαίων δεσμίδων βλεφαρίδων για αυτοεφαρμογή. Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν πρόκειται να απογοητεύσουν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών γυναικών. Η κατάταξη συγκέντρωσε προϊόντα από μάρκες που είναι γνωστές στον κόσμο της ομορφιάς, όπως η Nanolash και η Tatti.

Έτσι μπορούν να πάρουν την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό τους αφού ελέγξουν και αναλύσουν τον κορυφαίο πίνακα μας.

Κατάταξη των 8 κορυφαίων – ποιες δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή αξίζουν την προσοχή;

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι είναι μια απόλυτη καινοτομία στην αγορά ομορφιάς. Χάρη σε αυτές, κάθε γυναίκα θα είναι σε θέση να αναδείξει το δυνατότητες του βλέμματός της μέσα σε λίγα λεπτά. Φυσικά, οι εταιρείες ομορφιάς έχουν κυκλοφορήσει διάφορες εκδόσεις των προϊόντων τους. Παρ’ όλα αυτά, μόνο μερικές από αυτές συμπεριλήφθηκαν σε αυτή την τιμητική λίστα των 8 κορυφαίων.

Η παρακάτω κατάταξη συγκεντρώνει τις καλύτερες δεσμίδες βλεφαρίδων για αυτοεφαρμογή που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Επιτρέπει στις γυναίκες να ρίξουν μια ελαφρώς πιο προσεκτική ματιά στα μεμονωμένα προϊόντα, καθώς και να μάθουν για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

1. Δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash – extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής

Η Nanolash είναι μια καθιερωμένη μάρκα στον κόσμο της ομορφιάς. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Αυτά τα ελαφριά, μαλακά συμπλέγματα βλεφαρίδων έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογή στο σπίτι. Οι κυρίες μπορούν να επιλέξουν μια θήκη με 36 δεσμίδες βλεφαρίδων στο εσωτερικό της. Παρέχει:

  • 8 στυλ για να διαλέξετε,
  • 3 μήκη βλεφαρίδων: 10, 12 και 14 mm σε κάθε κουτί – αυτό επιτρέπει όλες τις επιλογές εμφάνισης βλεφαρίδων.

Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλήρες σετ για extensions βλεφαρίδων στο σπίτι. Περιέχει επιπλέον:

  • συνδετικό υλικό,Nanolash
  • σφραγιστικό υλικό Nanolash,
  • υλικό Αφαίρεσης Nanolash,
  • ειδική λαβίδα.

Το extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής αξίζει αναμφίβολα την πρώτη θέση στην κατάταξη των 8 κορυφαίων. Η εφαρμογή διαρκεί μόνο 10 λεπτά, ενώ επιπλέον διαρκεί στο μάτι για 5 ημέρες. Ωστόσο, πολυάριθμες κριτικές αναφέρουν ότι με την κατάλληλη μετέπειτα φροντίδα μπορείτε να τις φορέσετε ακόμα περισσότερο!

Οι γυναίκες μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν ρωσικού όγκου βλεφαρίδες, αλλά και μια απαλή φυσική εμφάνιση βλεφαρίδων. Τα extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής δεν επιβαρύνουν τις φυσικές βλεφαρίδες – εφαρμόζονται κάτω από τις φυσικές βλεφαρίδες, περίπου 1 mm μακριά από τη γραμμή των βλεφαρίδων.

Ο κατασκευαστής επισημαίνει ότι αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι μιας χρήσης. Ωστόσο, οι χρήστες έχουν ελαφρώς διαφορετική γνώμη για το θέμα αυτό. Αποδεικνύεται ότι μετά την αφαίρεση των δεσμίδων, οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής δεν παραμορφώνονται ούτε αλλάζουν το σχήμα τους. Έτσι, μπορείτε να τις επαναχρησιμοποιήσετε με επιτυχία!

Μπορούμε να πούμε ότι η μάρκα Nanolash για άλλη μια φορά δεν απογοήτευσε τις προσδοκίες των γυναικών. Πρόκειται για τις τέλειες δεσμίδες βλεφαρίδων που λειτουργούν για κάθε περίσταση. Οι χρήστες είναι εντυπωσιασμένοι με την απαλότητα, την ευελιξία και την ανθεκτικότητά τους. Τα extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής μιμούνται τέλεια τις φυσικές βλεφαρίδες και η λεπτή λωρίδα καμουφλάρει τέλεια τις ενώσεις και επιπλέον πυκνώνει οπτικά τις βλεφαρίδες στις ρίζες, γεμίζοντας τυχόν κενά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το προϊόν αξίζει την πρώτη θέση στην κατάταξη.

2. Invisi-Lash Kit Tatti

Η Tatti είναι μια άλλη μάρκα που είναι κυρίως γνωστή στον κόσμο της ομορφιάς για τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της. Το Invisi-Lash Kit περιέχει δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι, οι οποίες έγιναν γρήγορα πολύ δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών.

Το Invisi-Lash Kit εξασφαλίζει ακριβώς την ίδια εφαρμογή όπως σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Οι βλεφαρίδες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ για να διαλέξετε. Αυτό σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες για το styling των βλεφαρίδων σας. Οι βλεφαρίδες Invisi-Lash Kit σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ογκώδεις βλεφαρίδες στο στυλ ρωσικού όγκου, αλλά μπορείτε επίσης να τονίσετε με λεπτότητα και τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Δυστυχώς, ο κατασκευαστής δεν διευκρινίζει ακριβώς πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει η εφαρμογή. Στην περίπτωση των extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής , αναφέρεται σαφώς ότι οι βλεφαρίδες της δεσμίδας μπορούν να φορεθούν για 5 ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση, αναφέρεται μόνο ότι η διάρκεια ζωής της εφαρμογής εξαρτάται από τη μετέπειτα φροντίδα. Ένα σοβαρό μειονέκτημα του προϊόντος είναι ότι οι δεσμίδες διατίθενται σε μια διαφανή ταινία, η οποία δεν έχει πολύ καλές ιδιότητες καμουφλαρίσματος. Αυτό καθιστά αδύνατη τη δημιουργία ενός πλήρως φυσικού αποτελέσματος, διότι σε αυτή την περίπτωση, τα σημεία σύνδεσης όπου οι δεσμίδες συναντούν τις φυσικές βλεφαρίδες παραμένουν αισθητά.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Το Ardell X-tended Wear Lash System KIT είναι άλλο ένα προϊόν που αξίζει προσοχής. Ωστόσο, σε σύγκριση με τα DIY Lash Extensions από τη Nanolash, πολλές πτυχές μπορούν να βελτιωθούν και να ενισχυθούν!

Οι βλεφαρίδες από το Ardell X-tended Wear Lash System KIT έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογή στο σπίτι. Το κιτ περιέχει ένα σετ δεσμίδων βλεφαρίδων καθώς και ένα ειδικό συνδετικό υλικό που εξασφαλίζει τη διάρκεια της εφαρμογής. Δυστυχώς, σε σύγκριση με τις δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash, η ανθεκτικότητα αυτού του προϊόντος δεν είναι εκπληκτική. Το σετ περιέχει επίσης ένα τέλεια διαμορφωμένο απλικατέρ και ένα αφαιρετικό για την αποτελεσματική αφαίρεση των δεσμίδων.

Το Ardell X-tended Wear Lash System KIT παρέχει βλεφαρίδες για εφαρμογή στο σπίτι, οι οποίες είναι μαλακές και ελαφριές με ξεχωριστή καμπυλότητα. Μπορούν να εφαρμοστούν σε μόλις 10-15 λεπτά, ακόμη και χωρίς μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, το φινίρισμά τους αφήνει πολλά προς το επιθυμητό – οι δεσμίδες δεν διαφέρουν μεταξύ τους – ακόμη και αυτές που διαφέρουν σε μήκος. Το αποτέλεσμα μπορεί να καταλήξει να φαίνεται ψεύτικο, γεγονός που τα καθιστά μη συνιστώμενα για καθημερινή χρήση.

Επίσης, η εφαρμογή διαρκεί λίγο περισσότερο, γι’ αυτό και το Ardell X-tended Wear Lash System KIT δεν άξιζε την 1η θέση στην κατάταξη.

4. Glamnetic Lash Extension Kit

Το κιτ για extensions βλεφαρίδων Glamnetic Lash Extension Kit περιέχει ελαφριές δεσμίδες βλεφαρίδων για extensions βλεφαρίδων στο σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι δεν είναι ιδανικές για επαγγελματική χρήση όπως, για παράδειγμα, οι κατ’ οίκον εφαρμογής extensions από τη Nanolash.

Η εφαρμογή αυτών των προκατασκευασμένων δεσμίδων βλεφαρίδων δεν διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά και θα αναμένεται να διαρκέσει έως και 5 ημέρες. Ωστόσο, τα πάντα εξαρτώνται από τη σωστή μετέπειτα φροντίδα.

Το κιτ extensions βλεφαρίδων της Glamnetic προσφέρει διαφορετικά μεγέθη και στυλ βλεφαρίδων για να διαλέξετε. Αυτό καθιστά δυνατή τη δημιουργία οποιουδήποτε στυλ βλεφαρίδων. Οι κυρίες μπορούν να διαμορφώσουν τις βλεφαρίδες τους με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες που έχουν ήδη αποφασίσει να δοκιμάσουν αυτό το κιτ έχουν ελαφρώς διαφορετική γνώμη σχετικά με την απλότητα της εφαρμογής και την ανθεκτικότητά του. Επίσης, οι απόψεις σχετικά με την αισθητική του φινιρίσματος των δεσμίδων δεν είναι πολύ ευνοϊκές. Οι βλεφαρίδες φαίνονται ωραίες στην ιστοσελίδα, αλλά στην πραγματικότητα παράγουν ένα μάλλον ψεύτικο αποτέλεσμα, καθώς όλες οι βλεφαρίδες είναι πανομοιότυπες.

5. KISS Falscara Starter Kit

Το KISS Falscara Starter Kit είναι ένα άλλο σετ για γυναίκες που θέλουν να ξεκινήσουν με τις κατ’ οίκον extensions βλεφαρίδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός αυτών των δεσμίδων βλεφαρίδων είναι αρκετά μοναδικός. Πρόκειται για μαλακές σαν πούπουλα τρίχες που βρίσκονται πάνω σε μια μαύρη λωρίδα. Καμουφλάρει έξοχα τη γραμμή σύνδεσης και κρύβει τις μικρές ατέλειες που δημιουργούνται κατά την κατ’ οίκον εφαρμογή.

Το Kiss Falscara Starter Kit διαθέτει επίσης μια απλή εφαρμογή που δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά. Εκτός από τις προκατασκευασμένες δεσμίδες, το κιτ περιλαμβάνει επίσης ένα συνδετικό, ένα σφραγιστικό και ένα τσιμπιδάκι για βλεφαρίδες. Οι δεσμίδες αναμένεται να διαρκέσουν έως και αρκετές ημέρες, γεγονός που εξαρτάται από την ατομική προδιάθεση. Και πάλι, αξίζει να σημειωθεί ότι τα κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων εγγυήθηκαν ότι θα διαρκέσουν έως και 5 ημέρες, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Ωστόσο, το προϊόν δεν είναι απαλλαγμένο από ελαττώματα τα οποία πρέπει να επισημανθούν. Πρώτα απ’ όλα, το κιτ που προσφέρει ο κατασκευαστής δεν είναι πλήρες – δεν περιέχει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση ημιμόνιμων extensions βλεφαρίδων. Δεν περιλαμβάνει αφαιρετικό για την αφαίρεση των δεσμίδων βλεφαρίδων, ούτε overnighter που δημιουργήθηκε ειδικά για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να φοράτε αυτές τις βλεφαρίδες και τη νύχτα. Χωρίς αυτό, η εμφάνιση των βλεφαρίδων σας δεν θα διαρκέσει ούτε για λίγες ημέρες. Η χρήση του overnighter έχει ως αποτέλεσμα αυτές οι βλεφαρίδες με δεσμίδες να μην είναι κατάλληλες για μετέπειτα επαναχρησιμοποίηση. Και τα δύο αυτά προϊόντα πρέπει, φυσικά, να αγοραστούν ξεχωριστά. Μια τέτοια απόφαση εκ μέρους του κατασκευαστή δεν καθιστά τελικά ούτε πρακτική ούτε ιδιαίτερα οικονομική λύση.

6. Κιτ Velour-Xtensions

Το Velour-Xtensions Kit είναι ένα άλλο προϊόν για το κατ΄οίκον εφαρμογής styling βλεφαρίδων που θα πρέπει να ενδιαφέρει πολλές γυναίκες. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι χρειάζονται 15 λεπτά για να εφαρμοστούν. Δεν έχει σημασία αν έχετε προηγούμενη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.

Ως στάνταρ, θα μπορείτε επίσης να βρείτε πρόσθετα αξεσουάρ στο κιτ, τα οποία υποτίθεται ότι θα διευκολύνουν πολύ την εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων από εσάς τις ίδιες.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Αυτό με τη σειρά του σας επιτρέπει να τις διαμορφώσετε με τρόπο ρωσικόύ όγκου και άλλους. Το προϊόν είναι σίγουρα καλό, αν και όχι το καλύτερο, λόγω μιας ελαφρώς μικρότερης επιλογής στυλ βλεφαρίδων και τύπων καμπυλότητας από ό,τι, για παράδειγμα, τα extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογης

7. Lashify Starter Kit

Το Lashify Starter Kit περιέχει δεσμίδες βλεφαρίδων που θα λειτουργήσουν εξαιρετικά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την εφαρμογή γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι εξαιρετικά μαλακές και λεπτές. Ως αποτέλεσμα, συμπληρώνουν τέλεια τις φυσικές βλεφαρίδες, καθώς και γεμίζουν τυχόν κενά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Η μαύρη λωρίδα, με τη σειρά της, σας επιτρέπει να καλύψετε έξυπνα την περιοχή σύνδεσης. Έτσι, η όλη εφαρμογή φαίνεται φυσική και αισθητικά ευχάριστη.

Δυστυχώς, το μειονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι η κολοσσιαία υψηλή τιμή του και η συσκευασία που περιέχει μόνο 10 δεσμίδες, η οποία εξασφαλίζει μόνο μία εφαρμογή.

Επίσης, δεν υπάρχει σαφώς καθορισμένη διάρκεια ζωής. Ομολογουμένως, ο κατασκευαστής σημειώνει ότι οι βλεφαρίδες μπορούν να φορεθούν έως και αρκετές ημέρες. Στην πράξη, μπορεί να είναι 3 ημέρες για ορισμένες γυναίκες και 5 ημέρες για άλλες. Ο κατασκευαστής επισημαίνει επίσης ότι η διάρκεια ζωής της εφαρμογής μπορεί να παραταθεί με την κατάλληλη μετέπειτα φροντίδα. Ωστόσο, σε σύγκριση, για παράδειγμα, με τις τα extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογης, το σετ από το Lashify δεν εντυπωσιάζει από αυτή την πλευρά.

8. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Η τελευταία θέση στην κατάταξη ανήκει στις ψεύτικες δεσμίδες βλεφαρίδων από τη βρετανική μάρκα Amor Lashes. Εκ πρώτης όψεως, πρόκειται για αρκετά παραδοσιακές βλεφαρίδες για εφαρμογή στο σπίτι. Κυκλοφορούν σε 3 μήκη: 10, 12 και 14 mm. Είναι δυνατή η αγορά ολόκληρου του σετ που αποτελείται από δεσμίδες βλεφαρίδων σε κάθε ένα από τα διαθέσιμα μεγέθη.

Η εφαρμογή του Amor Lashes QuickLash Starter Kit διαρκεί περίπου 15 λεπτά και οι βλεφαρίδες μπορούν να φορεθούν για αρκετές ημέρες. Βέβαια, ο κατασκευαστής σημειώνει ότι η διάρκεια ζωής της εφαρμογής επηρεάζεται από τη σωστή απόδοσή της, καθώς και από τη σωστή μετέπειτα φροντίδα. Επομένως, δεν είναι εγγυημένη όπως στην περίπτωση των δεσμίδων βλεφαρίδων από τη Nanolash. Επίσης, δεν είναι βέβαιο ότι οι δεσμίδες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν μετά την αφαίρεσή τους.

Κατάταξη των 8 καλύτερων βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι – περίληψη

Η επιλογή του σωστού κιτ extension βλεφαρίδων για οικιακή χρήση δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση. Οι γυναίκες πρέπει να εξετάσουν πολλούς παράγοντες, στους οποίους περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, η απλότητα της εφαρμογής και η ανθεκτικότητα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Νο. 1 στην κατάταξη, το extension βλεφαρίδων για οικιακή χρήση από τη Nanolash είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης. Εξασφαλίζουν μεγάλη ποικιλία επιλογών, κορυφαία ποιότητα και ατελείωτες δυνατότητες όσον αφορά το styling των βλεφαρίδων.

Ωστόσο, εξαρτάται απόλυτα από εσάς ποιες δεσμίδες βλεφαρίδων θα επιλέξετε για τον εαυτό σας. Είναι απαραίτητο να εξετάσετε το μέγεθος των βλεφαρίδων, τον τύπο της καμπυλότητας και τις δυνατότητες styling που προσφέρουν.

Αυτό θα κάνει τις κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων μια πραγματική απόλαυση και θα εξασφαλίσει θεαματικά αποτελέσματα.