καυτές τάσεις

ΤΟΠ 10: ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΖΕΛ ΦΡΥΔΙΩΝ – ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Το τζελ φρυδιών είναι μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες σεζόν. Εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει τάση να είναι περιποιημένα και όμορφα τα φρύδια. Αν ονειρεύεστε αυτήν την εμφάνιση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα καλό τζελ φρυδιών: δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα χωρίς αυτό! Τι τζελ φρυδιών να επιλέξετε; Αν έχετε αυτές τις απορίες για το μακιγιάζ και τις αναζητάτε στις μηχανές αναζήτησης, τότε μόλις βρήκατε την απάντηση. Δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας και επιλέξτε την καλύτερη!

Τζελ φρυδιών: τι αποτελέσματα να περιμένετε;

Τι αποτελέσματα έχει ένα τζελ φρυδιών; Πώς θα φαίνεται το μακιγιάζ των φρυδιών σας; Ένα καλό τζελ φρυδιών θα αφήσει τις τρίχες σας περιποιημένες, χτενισμένες και ακριβώς όπως θέλετε. Το μακιγιάζ θα αντέξει όλη μέρα! Το καλύτερο τζελ φρυδιών θα σας προσφέρει αποτελέσματα πλαστικοποίησης. Είναι ένα προϊόν που περιποιείται τα φρύδια και χτενίζει τις τρίχες προς διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που μακραίνουν. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε το μακιγιάζ των φρυδιών σας εάν έχετε ατίθασα φρύδια που πετάνε ανεξέλεγκτα! Είναι επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική της θεραπείας πλαστικοποίησης φρυδιών – πολλοί καταναλωτές δοκιμάζουν τζελ φρυδιών για να δουν τα αποτελέσματα πλαστικοποίησης, πριν ξοδέψουν πολλά σε θεραπείες.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΖΕΛ ΦΡΥΔΙΩΝ – ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Πώς είναι το καλύτερο τζελ φρυδιών; Δε χρειάζεται να δοκιμάσετε όλα τα προϊόντα της αγοράς, θα εξοικονομήσουμε το χρόνο και τα χρήματα σας! Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και δείτε τα αγαπημένα μας για να απολαμβάνετε πάντα τέλεια αποτελέσματα!

1. Nanobrow Lamination Gel

Αποτελέσματα πλαστικοποίησης φρυδιών; Αυτό το τζελ φρυδιών το κάνει πραγματικότητα! Το προϊόν εξασφαλίζει τέλεια διαμορφωμένα φρύδια, όπως ονειρεύεστε. Το Nanobrow είναι ένα προτεινόμενο τζελ φρυδιών. Διατηρεί τα φρύδια περιποιημένα και διατίθεται με χρώμα, αλλά και σε διάφανη έκδοση που ταιριάζει σε όλους τους τύπους φρυδιών. Μπορείτε να αποφασίσετε ποια έκδοση προτιμάτε! Αναμφίβολα είναι το καλύτερο τζελ για τα φρύδια, καθώς περιποιείται τα φρύδια και δεν τα βαραίνει, ούτε κολλάει τις τρίχες μεταξύ τους. Δεν έχει κολλώδη φόρμουλα και το πινέλο του είναι υπέροχο – είναι ιδανικό για την περιποίηση, το διαχωρισμό και το χτένισμα των φρυδιών. Το τζελ Nanobrow έχει τρία χρώματα που ταιριάζουν τόσο με θερμές και με ψυχρές αποχρώσεις δέρματος. Ένα μοναδικό προϊόν σε τόσο καλή τιμή! Μπορείτε να το αγοράσετε στο www.nanobrow.gr.

Nanobrow Lamination Gel – αξιολογήσεις

Οι αξιολογήσεις συμφωνούν: είναι το καλύτερο τζελ φρυδιών σε προσιτή και ελκυστική τιμή. Το βουρτσάκι του Nanobrow Lamination Gel είναι απίστευτο – πολλοί καταναλωτές παραδέχονται ότι συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν και αφού τελειώσουν το προϊόν, καθώς χτενίζει τις τρίχες υπέροχα. Το Nanobrow είναι ένα προτεινόμενο τζελ φρυδιών. Χαιρόμαστε που υπάρχουν τέτοια εντυπωσιακά προϊόντα!


2. GIVENCHY Mister Brow Groom

Ένα καλό άχρωμο τζελ φρυδιών; Δείτε το Givenchy Mister Brow Groom! Το Mister Brow Groom είναι ένα διάφανο τζελ φρυδιών που σας επιτρέπει να τα διαμορφώσετε τέλεια, προσφέροντας φυσική εμφάνιση, χωρίς να προκαλεί σφίξιμο στο δέρμα. Προτείνεται αυτό το τζελ φρυδιών; Σίγουρα αρέσει σε πολλούς επαγγελματίες μακιγιέζ. Η τιμή ωστόσο δεν είναι τόσο οικονομική…

Givenchy Mister Brow Groom – αξιολογήσεις

Η σύνθεση στεγνώνει γρήγορα και δεν κολλάει και σίγουρα αυτό θα σας αρέσει. Το τζελ φρυδιών εκτιμάται ιδιαίτερα για τη βιταμίνη Β5 που περιέχει. Το καλοσχηματισμένο πινέλο είναι εύκολο στη χρήση.


3. Anastasia Beverly Hils DIPBROW Gel

Η Anastasia Soare θα μπορούσε να γράψει βιβλίο με θέμα τα φρύδια – πιθανότατα θα γινόταν μπεστ σέλερ σε λιγότερο από ένα χρόνο. Είναι επιτυχές το τζελ φρυδιών Dipbrow; Είναι σίγουρα ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με υπέροχα αποτελέσματα. Προτείνεται συχνά: η σύνθεσή του κρατά τις τρίχες υπό έλεγχο όλη μέρα. Επιπλέον αυτό το τζελ φρυδιών περιέχει καταπραϋντικό και ενυδατικό χαμομήλι.

Anastasia Beverly Hils DIPBROW Gel – αξιολογήσεις

Οι επαγγελματίες φρυδιών αγαπούν αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας επειδή οι πελάτες τους μένουν πάντα ικανοποιημένοι με το μακιγιάζ τους. Δυστυχώς το τζελ φρυδιών Anastasia BH είναι λίγο υπερτιμημένο, αλλά τι άλλο να περιμένει κανείς από ένα προϊόν που έχει δημιουργηθεί από την μία και μοναδική «βασίλισσα των φρυδιών»;


4. Glossier BOY BROW

Όπως και το προϊόν της Anastasia BH, έτσι και αυτό το τζελ φρυδιών είναι κλασικό. Κυκλοφόρησε το 2015 και απέκτησε δημοτικότητα σχεδόν μέσα σε μια νύχτα. Το Glossier Boy Brow είναι ένα αρκετά προτεινόμενο τζελ φρυδιών που αναφέρεται συχνά σε περιοδικά ομορφιάς. Εκτιμάται για την πηκτή του φόρμουλα και τη μακρά διάρκεια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα και μία διάφανη έκδοση.

Glossier BOY BROW – αξιολογήσεις

Πολλοί καταναλωτές ισχυρίζονται ότι είναι ένα πολύ καλό τζελ φρυδιών. Το επαινούν για την ελαφριά αλλά παχυντική του φόρμουλα που εξασφαλίζει απαλά και χνουδωτά φρύδια. Ιδανικό για τους λάτρεις του μινιμαλιστικού μακιγιάζ.


5. Benefit Cosmetics Gimme Brow

Το Benefit Gimme Brow είναι ένα προτεινόμενο τζελ φρυδιών και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ενισχύει τον όγκο. Υπάρχουν οκτώ χρώματα για να διαλέξετε και οι αποχρώσεις είναι φυσικές. Αυτό το τζελ φρυδιών διαμορφώνει και καθορίζει τα φρύδια, αφήνοντάς τα πυκνά και τονισμένα.

Benefit Cosmetics Gimme Brow – αξιολογήσεις

Το Benefit Gimme Brow είναι ένα πολύ γνωστό προϊόν, ένα από τα πιο δημοφιλή τζελ φρυδιών, λόγω της απόδοσης του σε διάρκεια. Οι επαγγελματίες μακιγιέζ το προτείνουν σε όσους έχουν λεπτά, αραιά φρύδια.


6. Kylie Cosmetics Kybrow Gel

Ένα δημοφιλές τζελ φρυδιών που κυκλοφόρησε η διάσημη Kylie Jenner – μια Αμερικανίδα σταρ ριάλιτι και μοντέλο. Το τζελ διατίθεται μόνο σε διάφανη έκδοση. Η διάφανη φόρμουλα στεγνώνει γρήγορα και σύμφωνα με την εταιρεία, δεν προκαλεί αίσθηση σφιξίματος στο δέρμα.

Kylie Cosmetics Kybrow Gel – αξιολογήσεις

Αυτό το τζελ φρυδιών είναι μια δημοφιλής επιλογή και προτείνεται ιδιαίτερα. Είναι διάσημο επειδή το δημιούργησε μία διάσημη σταρ; Όχι! Πολλοί δηλώνουν ότι το τζελ φρυδιών έχει πολύ καλά αποτελέσματα σταθεροποίησης, με διάρκεια όλη μέρα.


7. Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint

Ένα αξιοπρεπές τζελ φρυδιών! Η Estée Lauder αποδεικνύει ότι ένα κλασικό πινέλο σε συνδυασμό με τις ίνες της φόρμουλας είναι αρκετά εντυπωσιακά στοιχεία! Έχει διάρκεια; Το τζελ φρυδιών Estée Lauder επιβιώνει σίγουρα πάνω στα φρύδια όλη μέρα. Ο προαναφερόμενος συνδυασμός ειδικών ινών γεμίζει τα κενά και χαρίζει όγκο.

Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint – αξιολογήσεις

Είναι ένα συχνά προτεινόμενο τζελ φρυδιών λόγω των υπέροχων ουδέτερων αποχρώσεων του. Η εταιρεία αναφέρει ότι είναι ένα «ειδικά σχεδιασμένο πινέλο», αν και ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο μοναδικό όσο ισχυρίζονται. Το καλύτερο τζελ για περιποίηση φρυδιών πρέπει να διαθέτει ένα σπιράλ βουρτσάκι – οι απόψεις και τα σχόλια στο διαδίκτυο φαίνεται να συμφωνούν.


8. TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax

Το άχρωμο τζελ φρυδιών έχει κερδίσει δημοτικότητα επειδή κυκλοφόρησε από μία γνωστή εταιρεία καλλυντικών, την Too Faced. Ακόμα θυμόμαστε την εντυπωσιακή μάσκαρα «Better Than Sex», αλλά το ερώτημα είναι: το τζελ φρυδιών είναι καλύτερο από…; Σίγουρα, δεν είναι καλύτερο από τα περισσότερα τζελ που αναφέρουμε εδώ. Ωστόσο διαθέτει ένα ασυνήθιστο απλικατέρ, πιο συγκεκριμένα – τρία απλικατέρ. Θα βρείτε ένα βουρτσάκι, μια χτένα και ένα επίπεδο μικρό πινέλο. Πολύ εντυπωσιακό!

TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax – αξιολογήσεις

Είναι ενδιαφέρον λόγω της συσκευασίας του, αλλά όσον αφορά τη φόρμουλα – δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Όσοι έχουν πυκνά και ατίθασα φρύδια αγαπούν αυτό το τζελ φρυδιών – τα τρία διαφορετικά απλικατέρ βοηθούν στην περιποίηση των ατίθασων φρυδιών.


9. Chanel Le Gel Sourcils Longwear Eyebrow Gel

Πρόκειται για ένα καλό τζελ φρυδιών υψηλής ποιότητας. Το βουρτσάκι σε κωνικό σχήμα με ένα κλασικό σχέδιο αρέσει σε πολλούς μακιγιέζ. Προσφέρει καλό κράτημα στα φρύδια. Αυτό το τζελ φρυδιών επίσης έχει απόδοση μεγάλης διάρκειας. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις περιορίζονται… μόνο σε δύο. Γι’ αυτό τον λόγο η πλειοψηφία των ανθρώπων προτιμούν τη διάφανη εκδοχή του τζελ φρυδιών Chanel Le Gel Sourcils. Η τιμή θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προσιτή – δυστυχώς πληρώνουμε πολλά λόγω της μάρκας.

Chanel Le Gel Sourcils Longwear Eyebrow Gel – αξιολογήσεις

Αυτό το τζελ φρυδιών εκτιμάται για τα φυσικά αποτελέσματα στα φρύδια.


10. Revitalash Hi-Def Brow Gel 

Η εταιρεία Revitalash μπήκε στη βιομηχανία της ομορφιάς με ένα αρκετά ωραίο σέρουμ βλεφαρίδων. Όσον αφορά τα φρύδια, δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα. Το Hi-Def Brow Gel σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας με το ασυνήθιστο σχέδιο του που μοιάζει κάπως με το προϊόν της Too Faced. Η χτένα + πινέλο + βουρτσάκι είναι ένα σετ εργαλείων περιποίησης για πολύ πυκνά και ατίθασα φρύδια. Δύο αποχρώσεις: καφέ και ανοιχτό καφέ, είναι μικρή ποικιλία για να διαλέξετε…

Revitalash Hi-Def Brow Gel  – αξιολογήσεις

Ένα προτεινόμενο τζελ φρυδιών; Εξαρτάται από το άτομο που θα ρωτήσετε. Σίγουρα θα σας αρέσει αν έχετε φρύδια που χρειάζονται σταθεροποίηση.