Μάτια

Σέρουμ βλεφαρίδων – ποιο να επιλέξω;

Το σέρουμ βλεφαρίδων είναι ένα προϊόν σχεδόν τόσο δημοφιλές όσο η μάσκαρα – έχει γίνει ένα καλλυντικό που πρέπει να έχουμε και ίσως να παραμείνει στα νεσεσέρ για πολύ καιρό. Δεν είναι και περίεργο αφού τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά – οι βλεφαρίδες μας γίνονται μακριές, παχιές και πυκνές. Το σέρουμ βλεφαρίδων είναι κάτι περισσότερο από τις ψεύτικες βλεφαρίδες, οι οποίες μιμούνται τις φυσικές τρίχες. Λειτουργεί πάνω στις φυσικές βλεφαρίδες που μακραίνουν όμορφα, όπως ποτέ πριν, υποστηριζόμενες από τα συστατικά φροντίδας με την υψηλότερη ποιότητα. Η αγορά είναι γεμάτη με πάρα πολλά σέρουμ διαφορετικών ειδών. Πώς να επιλέξετε το καλύτερο; Διαβάστε τον οδηγό μας.

Ποιο σέρουμ βλεφαρίδων να επιλέξω – ένας οδηγός

Πώς να επιλέξω σέρουμ βλεφαρίδων που θα μου προσφέρει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα; Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι τόσο δύσκολο εφόσον έχετε υπόψιν σας 4 σημαντικούς κανόνες:

1. Πάντα να ελέγχετε αξιολογήσεις για ένα προϊόν πριν το αγοράσετε

Αν και τα σέρουμ είναι σχετικά νέα καλλυντικά στην αγορά, έχουν ήδη δοκιμαστεί από πολλές γυναίκες. Βασιστείτε στις απόψεις τους και στις δοκιμές τους, στις βαθμολογίες και στις δημοσιεύσεις που έχουν δημιουργηθεί. Γι’ αυτό το λόγο είναι πάντα καλό να ελέγχετε ποιο σέρουμ βλεφαρίδων θεωρείται το καλύτερο και ποιες γνώμες υπάρχουν.

2. Μην σας προσεκλύσει μία χαμηλή τιμή

Δυστυχώς, ένα σέρουμ καλής ποιότητας κοστίζει περίπου όσο και μία δημοφιλής μάσκαρα. Τα πιο φθηνά περιέχουν πολύ χαμηλή ποσότητα δυναμωτικών συστατικών, τα οποία δεν λειτουργούν στις ρίζες των τριχών τόσο αποτελεσματικά, έχουν χαμηλής ποιότητας απλικατέρ – μπορεί το ενυδατικό να αρχίσει να στάζει από τα βλέφαρα και να μπει στα μάτια. Το καλύτερο σέρουμ γρήγορα εισχωρεί στο δέρμα (τοποθετείται στο βλέφαρο ακριβώς πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων) και απαιτεί πολύ μικρή ποσότητα από το προϊόν.

3. Ελέγξτε τη σύσταση

Γνωρίζατε ότι τα περισσότερο θρεπτικά συστατικά στα σέρουμ δεν βελτιώνουν στην πραγματικότητα την όψη των βλεφαρίδων; Η δουλειά ενός καλού σέρουμ είναι να ενδυναμώσει τη ρίζα της τρίχας ενώ παράλληλα τις καθιστά πιο σταθερές στους θύλακες και ενεργοποιεί την ανάπτυξή τους. Σε γενικές γραμμές, η κερατίνη δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται στη σύνθεση γιατί ενδέχεται να μπλοκάρει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και να τις κάνει εύθραυστες και αδύναμες. Μία καλή ιδέα είναι να υποστηρίζετε τα αποτελέσματα από το ενυδατικό με μία προσεκτικά επιλεγμένη μάσκαρα που μπορεί συμπληρωματικά να θρέψει και να προστατεύσει τις τρίχες. Θυμηθείτε ότι όσο πιο σύντομη η σύνθεση τόσο το καλύτερο.

4. Αποφύγετε τα σέρουμ βλεφαρίδων με βουρτσάκι

Τα σέρουμ βλεφαρίδων με ένα παραδοσιακό βουρτσάκι δεν ενδυναμώνουν ούτε ενισχύουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Τέτοια προϊόντα συνήθως προστατεύουν μόνο από επιβλαβείς επιπτώσεις εξωτερικών παραγόντων (πάγος, ήλιος, αέρας). Μοιάζουν με ενυδατικές μάσκαρα, γι’ αυτό το λόγο τέτοια σέρουμ σπάνια τα βρίσκει κανείς. Τα σέρουμ βλεφαρίδων με βουρτσάκι μικροσκοπικό και ακριβείας είναι συκγριτικά καλύτερα.