Μάτια

Ανάλυση και Σύγκριση των Ορών Ανάπτυξης των Βλεφαρίδων.

Πολλές από εσάς έχετε ακούσει ότι οι Οροί που βοηθούν στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων κάνουν θαύματα για τις αραιές και κοντές βλεφαρίδες. Η επιλογή σε αυτά του είδους τα προϊόντα στην αγορά είναι ευρεία και μπορεί να δυσκολεύεστε να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς. Έχουμε διαλέξει τρία από τα πιο δημοφιλή, και το γυναικείο μας τμήμα τα δοκίμασε. Η δοκιμή διήρκεσε για 2 μήνες. Καθεμία από τις κυρίες χρησιμοποιούσε τον ορό βλεφαρίδων σε καθαρό πρόσωπο πριν πάει για ύπνο. Ιδού τα αποτελέσματα.
RapidLash – Jenna Crow

Μου πήρε πάνω από μία εβδομάδα μέχρι να συνηθίσω να βάζω το Δυναμωτικό στην γραμμή των βλεφαρίδων μου. Το μικρό βουρτσάκι ήταν λίγο άκαμπτο και κατά την άποψη μου απορροφά υπερβολικά πολύ προϊόν. Στην αρχή ένιωθα μία φαγούρα στα μάτια μου αλλά μετά έφυγε. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία βελτίωση στις βλεφαρίδες μου. Ήλπιζα ότι θα είχαν γίνει πιο πυκνές και δυνατές αλλά τίποτα από τα δύο δεν συνέβη. Πρέπει να πω ότι είμαι βαθιά απογοητευμένη με το προϊόν.4

rapidlash1
Nanolash – Vivienne Mackintosh

Δεν είχα κανένα πρόβλημα κατά την εφαρμογή του στην γραμμή των βλεφαρίδων. Μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι είναι άοσμο και πολύ απαλό με το ευαίσθητο δέρμα μου. Ήμουν λίγο αγχωμένη στην αρχή για την δοκιμή, καθώς είμαι αλλεργική στα χημικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα ομορφιάς, αλλά αυτό δεν μου προκάλεσε κανέναν ερεθισμό. Μετά από μόλις ένα μήνα, οι βλεφαρίδες μου ήταν ορατά πιο πυκνές. Τώρα μπορώ να δω πόσο πολύ έχουν αναπτυχθεί. Δείχνουν υπέροχες. Τα μάτια μου φαίνονται μεγαλύτερα και φρέσκα. Λατρεύω τις πλούσιες βλεφαρίδες μου! Συστήνω το Nanolash σε οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτιώσει την όψη των βλεφαρίδων του.

8b-900x506
Revitalash – Nicole Redman

Τα αποτελέσματα είναι υπέροχα. Το έβαζα μία φορά την ημέρα μόνο στην πάνω γραμμή της βλεφαρίδας. Μία φορά μπήκε λίγο προϊόν στο μάτι μου και ένιωσα λίγο κάψιμο, αλλά το ξέπλυνα με νερό και μετά ήταν καλύτερα. Μετά από αυτό το περιστατικό ήμουν πιο προσεκτική κάθε φορά που έβαζα το Revitalash. Οι βλεφαρίδες μου είναι μακριές και πυκνές. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι οι βλεφαρίδες μου είναι ευθείες και αναπτύσσονται σε περίεργες κατευθύνσεις. Δεν έχουν σχεδόν καθόλου καμπύλη. Γενικά, είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, είναι ένα εκπληκτικό προϊόν εάν ξέρετε να το χρησιμοποιείτε με ασφάλεια.

revitalash1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *