Makeup Μάτια

Οι 5 κορυφαίες επιλογές μας – οι καλύτερες πομάδες φρυδιών!

Η πομάδα φρυδιών είναι το πιο δημοφιλές προϊόν μακιγιάζ φρυδιών! Είναι ακόμα στις τάσεις, βρίσκεται στην κορυφή και σας επιτρέπει να δημιουργείτε τέλεια αποτελέσματα στο μακιγιάζ σας! Την επιλέγουν influencers του Instagram και οι επαγγελματίες μακιγιέζ. Αν ονειρεύεστε τέλεια φρύδια με περιποιημένο σχήμα, φτιαγμένα με ακρίβεια – η πομάδα φρυδιών δε θα σας απογοητεύσει. Ποια είναι καλύτερη; Οι κορυφαίες επιλογές μας θα σας διευκολύνουν – ρίξτε μια ματιά και μετά πηγαίνετε για ψώνια!

Τι είναι η πομάδα φρυδιών;

Η πομάδα φρυδιών είναι ένα κρεμώδες προϊόν που μοιάζει με παχύρρευστη μπογιά. Βρίσκεται μέσα σε ένα βαζάκι. Οι πομάδες είναι συνήθως με βάση το κερί, προσφέρουν έντονα αποτελέσματα στο μακιγιάζ, βοηθούν στη δημιουργία σωστού σχήματος και περιγράμματος. Τα αποτελέσματα φαίνονται πολύ φυσικά λόγω της ασυνήθιστης φόρμουλας της πομάδας, η οποία έχει υψηλή κάλυψη και δε φεύγει από τα φρύδια. Τα καλύτερα προϊόντα είναι ανθεκτικά, εύπλαστα και αδιάβροχα.

Καλύτερη πομάδα φρυδιών – πώς να την επιλέξετε;

Η αναζήτηση του καλύτερου προϊόντος με την μέθοδο δοκιμής και λάθους είναι συχνά δύσκολη και δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλετε. Η παρακάτω κατάταξη θα σας βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια: ποια είναι η καλύτερη πομάδα φρυδιών; Αναλύσαμε κάθε πτυχή: αποτελέσματα μακιγιάζ, πάχος, μέγεθος, τιμή και διάρκεια. Είναι βίγκαν; Έχει θετικές αξιολογήσεις; Ποιες είναι οι διαθέσιμες αποχρώσεις; Ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα; Μάθετε ποια πομάδα φρυδιών είναι δημοφιλής επιλογή και ποια αξίζει να είναι η νικήτρια.

Οι 5 κορυφαίες επιλογές μας – καλύτερες πομάδες φρυδιών!

ΝΟΥΜΕΡΟ 1. Η καλύτερη πομάδα φρυδιών! NANOBROW Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Μέγεθος: 6 γρ

Το Nanobrow προσφέρει μεγάλη ποικιλία από αξιόλογα προϊόντα περιποίησης φρυδιών. Είναι μια εταιρία που ξέρει τα πάντα για το μακιγιάζ των φρυδιών. Θυμηθείτε την, γιατί προσφέρει υψηλής ποιότητας καλλυντικά. Η πομάδα Nanobrow είναι ένα παράδειγμα ενός τέλειου προϊόντος. Το μέγεθός του είναι μεγάλο, η σύνθεση πηκτή, οι αποχρώσεις υπέροχες και έντονες σε κάθε φωτισμό. Η πομάδα είναι ανθεκτική, αδιάβροχη, άρα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και να πάτε ακόμα και για κολύμπι! Τα φρύδια σας θα παραμείνουν τέλεια. Αυτό το προϊόν το προτιμούν οι λάτρεις του μακιγιάζ, καθώς προσφέρει τέλεια αποτελέσματα. Δε θα θέλετε να την αντικαταστήσετε με καμία άλλη! Το Nanobrow είναι πραγματικά η καλύτερη πομάδα φρυδιών, τόσο για αρχάριους, όσο και για επαγγελματίες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
● αδιάβροχη, ανθεκτική
● έντονες αποχρώσεις
● εντυπωσιακές φυσικές αποχρώσεις για κάθε επιδερμίδα
● καλή τιμή, μεγάλο μέγεθος, αποτελεσματικό
● υπέροχα αποτελέσματα μακιγιάζ
● cruelty-free και βίγκαν
● μπορείτε να το βρείτε στο www.nanobrow.gr

MEIONEKTHMATA
● δεν είναι διαθέσιμο σε καταστήματα

ΝΟΥΜΕΡΟ 2. ANASTASIA BH DipBrow Pomade

Μέγεθος: 4 γρ

Αν και δεν είναι η καλύτερη πομάδα φρυδιών, αξίζει υψηλή βαθμολογία, αν εξαιρέσουμε την τιμή, θα ήταν ιδανική επιλογή! Επίσης οι μακιγιέζ αγαπούν την μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων της πομάδας: υπάρχουν 11 αποχρώσεις, τέλεια φτιαγμένες από τη «βασίλισσα των φρυδιών», διάσημη εταιρία σε όλο τον κόσμο, η Anastasia Beverly Hills. Είναι ευχάριστη, ανθεκτική και έντονη με κρεμώδη σύνθεση. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα φρύδια!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
● ανθεκτική και αδιάβροχη
● έντονες αποχρώσεις
● τέλεια αποτελέσματα στο μακιγιάζ
● 11 αποχρώσεις για πολλές επιδερμίδες
● βίγκαν

MEIONEKTHMATA
● τα διακριτικά αποτελέσματα δεν είναι εύκολα επιτεύξιμα
● πολύ υψηλή τιμή
● μικρό μέγεθος

ΝΟΥΜΕΡΟ 3. KAT VON D BEAUTY 24-Hour Super Brow

Μέγεθος: 5 γρ

Η καλύτερη πομάδα φρυδιών; Σίγουρα είναι ασυνήθιστη της Kat Von D. Θεωρείται μοναδική: διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και κάποιοι θα έλεγαν ότι δεν μοιάζει με πομάδα. Ψάχνετε πράσινη ή κόκκινη πομάδα φρυδιών; Επιλέξτε την 24-Hour Super Brow! Έχει επίσης διαφορετική σύνθεση: μοιάζει περισσότερο με τζελ, παρά με πομάδα. Είναι ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων: οι αποχρώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως eyeliner ή liner χειλιών. Είναι βίγκαν και δεν περιέχει ζωικά προϊόντα αλλά, δυστυχώς, είναι πανάκριβη.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
● 15 αποχρώσεις
● τζελ και απαλό – εύχρηστο
● σχετικά υψηλή χωρητικότητα
● όμορφα αποτελέσματα στο μακιγιάζ
● ανθεκτική, βίγκαν
● πολλαπλών χρήσεων

MEIONEKTHMATA
● η ασυνήθιστη φόρμουλα τζελ δεν είναι αυτό που θα περιμέναμε σε μια πομάδα φρυδιών
● η τιμή είναι υψηλή

ΝΟΥΜΕΡΟ 4. Benefit Cosmetics POWmade

Μέγεθος: 5 γρ

Είναι μία αξιοπρεπής πομάδα φρυδιών και προτιμάται λόγω των καλών αποτελεσμάτων της και των οκτώ της αποχρώσεων. Σκεφτείτε το αν σας αρέσει μία βελούδινη εμφάνιση. Η Benefit Cosmetic POWmade έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια, αλλά χρειάζεστε ικανότητες στο μακιγιάζ, γιατί πρέπει να γίνει γρήγορα, καθώς στεγνώνει γρήγορα και δεν σας δίνει χρόνο για διορθώσεις. Η τιμή είναι πολύ υψηλή και η συσκευασία είναι λίγο εφηβική. Είναι επίσης καινοτόμο, καθώς το βαζάκι διαθέτει ένα σημείο όπου μπορείτε να καθαρίζετε την υπερβολική ποσότητα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
● ευχάριστη σύνθεση
● όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ
● πολλές αποχρώσεις
● αδιάβροχη και βίγκαν
● σας εξασφαλίζει την τέλεια ποσότητα πομάδας πάνω στο πινέλο

MEIONEKTHMATA
● μόνο θερμές και ουδέτερες αποχρώσεις, δε διαθέτει ψυχρούς τόνους
● υψηλή τιμή
● στεγνώνει γρήγορα, δεν είναι κατάλληλο για αρχάριους

ΝΟΥΜΕΡΟ 5. Sigma Beauty Define + Pose Brow Pomade

Μέγεθος: 2 γρ

Η Sigma δεν είναι η πιο συχνά προτεινόμενη πομάδα φρυδιών, αλλά αξίζει, γιατί βάφει αρκετά καλά και θα σας αρέσει αν δεν είστε έμπειροι με την πομάδα φρυδιών. Η Sigma Beauty Define + Pose Brow Pomade σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα ωραίο σχήμα και να γεμίσετε τα φρύδια σας με χρώμα – υπάρχουν τρεις διαθέσιμες αποχρώσεις. Η καφέ απόχρωση είναι η πιο ουδέτερη, καθώς έχει θερμούς υποτόνους. Μικρή χωρητικότητα – μόλις δύο γραμμάρια και σε αρκετά υψηλή τιμή.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
● αδιάβροχη
● αποτέλεσμα που διαρκεί
● βίγκαν
● καλή σύνθεση

MEIONEKTHMATA
● πολύ μικρή 
● πολύ ακριβή για το μέγεθος της
● αφαιρείται δύσκολα

Πομάδα φρυδιών – πώς να τη χρησιμοποιήσετε;

Βρήκατε την κατάλληλη για σας; Τέλεια, ήρθε η ώρα για το μακιγιάζ. Δείτε τι πρέπει να κάνετε πριν χρησιμοποιήσετε την πομάδα φρυδιών!

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ:
Τα φρύδια σας πρέπει να είναι στεγνά και καθαρά και μετά χρειάζεστε ένα επίπεδο πινέλο. Μερικοί χρησιμοποιούν πούδρα για να μην έχουν καθόλου λιπαρότητα τα φρύδια.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ ΜΕ ΠΟΜΑΔΑ:

  • Ρίξτε λίγη πομάδα πάνω σε ένα πινέλο: μπορείτε επίσης να απλώσετε μια μικρή ποσότητα στο πίσω μέρος του χεριού σας, ή πάνω στο καπάκι του κλειστού βάζου και να τη χρησιμοποιήσετε σιγά σιγά. Με αυτόν τον τρόπο το βαζάκι θα παραμείνει κλειστό όσο κάνετε το μακιγιάζ σας και βοηθά το προϊόν να διατηρείται φρέσκο.
  • Φτιάξτε την κάτω άκρη, δημιουργώντας μια γραμμή που ξεκινά από την εσωτερική γωνία ως την άκρη.
  • Οι άκρες των φρυδιών πρέπει να είναι πιο έντονες: πρέπει να έχει πιο τονισμένη άκρη.
  • Δώστε ένταση στην πάνω γραμμή και μετά αναμείξτε το λίγο λιγότερο.
  • Γεμίστε το σχήμα που φτιάξατε.
  • Χτενίστε τα φρύδια σας. Όλα έτοιμα!