Makeup Μάτια

Πώς Να Επιλέξετε το Καλύτερο Σαπούνι Φρυδιών; Τοπ 5 Σαπούνια Φρυδιών

Αναζητάτε ένα σαπούνι φρυδιών για να έχετε περιποιημένα φρύδια όλη μέρα, αλλά παράλληλα να είναι και θρεμμένα; Είστε στο σωστό μέρος! Έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τα 5 καλύτερα σαπούνια φρυδιών. Μάθετε γι’ αυτά τα μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών που λατρεύουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο και βρείτε το ιδανικό για σας. Ποιο σαπούνι φρυδιών θα επιλέξετε;

Το καλύτερο σαπούνι φρυδιών: ποιο να επιλέξετε;

Ένα καλό σαπούνι φρυδιών μπορεί να αντικαταστήσει τα τζελ, κεριά, πομάδες, ή ακόμα και την πλαστικοποίηση φρυδιών. Η περιποίηση των φρυδιών με σαπούνι είναι υπέροχη και δε χρειάζεται κάποια δεξιοτεχνία. Χτενίστε απλώς τα φρύδια σας με μία μικρή ποσότητα σαπουνιού. Είναι ένας τρόπος για τέλειο μακιγιάζ καθημερινά, αλλά και για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας μετά το μολύβι, την σκιά ή άλλα προϊόντα. Το σαπούνι φρυδιών σας βοηθά να δημιουργήσετε μοντέρνα «αφράτα φρύδια» που έχουν κυριαρχήσεις στις πασαρέλες, αλλά και στο Διαδίκτυο. Ποιο σαπούνι φρυδιών να επιλέξετε; Η επιλογή δεν είναι τόσο απλή… Πρέπει να δείτε τα ποιοτικά συστατικά, τα ανθεκτικά αποτελέσματα και τη φόρμουλα που δε βαραίνει.

Ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες 5 επιλογές μας για τα καλύτερα σαπούνια περιποίησης φρυδιών και επιλέξτε αυτό που σας καλύπτει καλύτερα.

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap

nanobrow styling soap

Μέγεθος: 30 γρ

Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap είναι το πιο ισχυρό σαπούνι φρυδιών μέχρι και σήμερα. Αυτό το μοναδικό προϊόν περιποίησης φρυδιών μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις τεχνικές μακιγιάζ. Η συσκευασία των 30 γραμμαρίων διαρκεί για πολύ καιρό (το σαπούνι φρυδιών με την μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης στην αγορά). Ανορθώνει, τιθασεύει και δαμάζει κάθε τρίχα, προσφέροντας στα φρύδια σας ένα αφράτο αποτέλεσμα, όπως ονειρευόσασταν. Η φόρμουλα μοιάζει με τζελ και εύκολη στη χρήση, χωρίς να σας παιδεύει, παρέχοντας κράτημα για όλη την μέρα. Τα φρύδια φαίνονται πυκνά και περιποιημένα, προσφέρει τον μέγιστο όγκο που διαρκεί όλη μέρα. Είναι ένα από τα μοναδικά προϊόντα που προσφέρουν αποτελέσματα πλαστικοποίησης στα φρύδια, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία. Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους φρυδιών – από λεπτά ως και πυκνά – ατίθασα. Το προϊόν είναι ανθεκτικό και κατασκευασμένο από υλικά κορυφαίας ποιότητας. Η γλυκερίνη, η βάση της φόρμουλας, χαρίζει όγκο, ενώ παράλληλα ενυδατώνει αποτελεσματικά τα φρύδια, προστατεύοντας από τη φθορά, το σπάσιμο και την έντονη τριχόπτωση των φρυδιών. Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο βουρτσάκι για να εξασφαλίσει ότι εύκολα θα διαμορφώσετε τα φρύδια σας όπως σας αρέσει. Το κυρτό βουρτσάκι σας επιτρέπει να βάψετε κάθε τρίχα, ακόμα και τις πιο κοντές. Η ελαφριά φόρμουλα τζελ δε βαραίνει υπερβολικά τα φρύδια. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε το σχήμα των φρυδιών σας όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεστε διορθώσεις. Δεν σβολιάζει τα φρύδια, δεν αφήνει υπολείμματα, ή κολλώδης αίσθηση. Η εφαρμογή δεν απαιτεί τη χρήση νερού – είναι έτοιμο προς χρήση απευθείας από τη συσκευασία. Λειτουργεί επίσης τέλεια και σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών.

Πλεονεκτήματα: φυσικά συστατικά, σχεδιασμός, εύκολη εφαρμογή, δεν απαιτεί χρήση νερού, βολική συσκευασία, βουρτσάκι ακριβείας, ενυδατική φόρμουλα, μεγάλη διάρκεια, δεν αφήνει λευκά υπολείμματα, δε σβολιάζει.

Μειονεκτήματα: -.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα nanobrow.gr

2. Lash Brow Soap Brows

Μέγεθος: 25 γρ

Το σαπούνι Lash Brow Soap Brows ενισχύει τα φρύδια και διατηρεί το σχήμα τους για πολλές ώρες. Η φόρμουλα σε μορφή τζελ-κερί προσφέρει ισχυρό κράτημα. Το σαπούνι συγκρατεί τα φρύδια στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να απαιτούνται διορθώσεις. Έχει σχεδιαστεί για να περιποιείται και τα πιο αδύναμα φρύδια. Επίσης δαμάζει αποτελεσματικά και τα πυκνά και ατίθασα φρύδια. Η φόρμουλα Lash Brow Soap Brows περιέχει αρώματα, τα οποία, όπως διαβεβαιώνει ο κατασκευαστής, εμπλουτίζουν τη χρήση του προϊόντος με μία ευχάριστη μυρωδιά. Η φόρμουλα του σαπουνιού δεν απαιτεί τη χρήση νερού. Το προϊόν είναι cruelty-free, κατάλληλο για βίγκαν και περιέχει 96% φυσικά συστατικά.

Πλεονεκτήματα: μεγάλο μέγεθος, ενυδατική φόρμουλα, δεν απαιτεί χρήση νερού, διαρκεί για ώρες, δεν αφήνει λευκά υπολείμματα, δεν έχει κολλώδης υφή.

Μειονεκτήματα: -.

3. Lamel Insta Brow Fixing Soap

Μέγεθος: 13 γρ

Το Lamel Insta Brow Fixing Soap θρέφει τα φρύδια και διατηρεί την κομψή τους εμφάνιση για πολλές ώρες. Τα φρύδια είναι τέλεια και γεμάτα όγκο για να πετύχετε το αποτέλεσμα των «αφράτων» φρυδιών. Η διαφανής φόρμουλα λειτουργεί καλά και με άλλα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών – από μολύβια μέχρι σκιές. Η σύνθεση μοιάζει με τζελ και εφαρμόζεται εύκολα στα φρύδια. Το Lamel Insta Brow Fixing Soap σας επιτρέπει να φτιάξετε τα φρύδια σας με το επιθυμητό σχήμα και κατεύθυνση. Τα φρύδια λάμπουν, είναι περιποιημένα, έντονα και ογκώδη. Το σαπούνι διαθέτει ένα καμπυλωτό βουρτσάκι.

Πλεονεκτήματα: δεν αφήνει λευκά υπολείμματα, φόρμουλα που δε σβολιάζει, τέλειος σχεδιασμός, βολική συσκευασία, βουρτσάκι ακριβείας.

Μειονεκτήματα: μικρότερη αντοχή, απαιτεί χρήση νερού.

4. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Μέγεθος: 8 γρ

Το σαπούνι φρυδιών Anastasia Beverly Hills με τη φόρμουλα σε μορφή κεριού, χρησιμοποιείται για την περιποίηση και το σχήμα των φρυδιών. Το κερί παρέχει μέτριο κράτημα, ανορθώνει και συγκρατεί τα φρύδια στη θέση τους για ένα αποτέλεσμα αφράτων φρυδιών. Προσφέρει μέτριο κράτημα, αλλά φαίνεται φυσικό. Παραμένει στα φρύδια για αρκετές ώρες. Παρά τη βαριά φόρμουλα κεριού, το σαπούνι δεν απαιτεί χρήση νερού. Παρέχει άμεσα αποτελέσματα ανόρθωσης φρυδιών. Είναι ιδανικό για τα αραιά φρύδια. Το προϊόν είναι cruelty-free και βίγκαν. Η φόρμουλα με βάση το νερό δεν περιέχει συστατικά που φράζουν τους πόρους, παραβένες ή έλαια. Το Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax Soap διατίθεται σε μία τέλεια χρυσή και ροζ συσκευασία.

Πλεονεκτήματα: φυσικά συστατικά, εύκολη χρήση, βολική συσκευασία, τέλειος σχεδιασμός, ενυδατική φόρμουλα, δεν απαιτεί χρήση νερού

Μειονεκτήματα: μικρότερη αντοχή, μικρό μέγεθος

5. West Barn Co. Soap Brow

Μέγεθος: 25 γρ

Αυτό το μοναδικό στο είδος του σαπούνι φρυδιών έχει κερδίσει τις καρδιές των χρηστών, λόγω της ευελιξίας του, καθώς λειτουργεί για όλους τους τύπους φρυδιών. Το West Barn Co. Brow Soap σας βοηθά να διαμορφώσετε τα φρύδια σας, όπως σας αρέσει. Αυτό το σαπούνι φρυδιών προτιμάται και από επαγγελματίες μακιγιάζ, λόγω των ενυδατικών συστατικών του που θρέφουν το δέρμα και τις τρίχες των φρυδιών. Είναι φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά. Ο κατασκευαστής εγγυάται ενυδατωμένα φρύδια και δέρμα, ενώ διαρκεί για πολλές ώρες. Δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το προηγούμενο σαπούνι, αλλά έχει παρόμοιες ιδιότητες: ενυδατώνει και συγκρατεί τα φρύδια στη θέση τους.

Πλεονεκτήματα: μεγάλο μέγεθος, φυσικά συστατικά, τέλειος σχεδιασμός, βολική συσκευασία, ενυδατική φόρμουλα.

Μειονεκτήματα: αφήνει λευκά υπολείμματα, ξηρή φόρμουλα, απαιτεί χρήση νερού, μικρότερη αντοχή.