Makeup

Φυσική περιποίηση κατευθείαν από την Μάλτα. GHASEL Maltese Honey Body Cream

Οι κρέμες σώματος με βάση το μέλι είναι πολύ δημοφιλείς και προσφέρουν την μέγιστη ενυδάτωση για το κουρασμένο και χαλαρό δέρμα. Καταπραΰνουν το σώμα και αποκαθιστούν υγιή λάμψη και ζωντάνια στην εμφάνιση. Η GHASEL προσφέρει φυσική περιποίηση κατευθείαν από την Μάλτα – η Maltese Honey Body Cream έχει σχεδιαστεί με γνώμονα κάθε τύπο δέρματος και ηλικία.

Όσοι χρησιμοποιούν κρέμες σώματος με βάση το μέλι, είναι συνήθως λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσουν δερματικά προβλήματα. Τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά της GHASEL σας επιτρέπουν να νιώσετε μέγιστη άνεση και να πετύχετε γρήγορα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

GHASEL Maltese Honey Body Cream – σύνθεση

Το μέλι έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για διάφορες ασθένειες εδώ και χρόνια. Οι αντιβακτηριδιακές του δράσεις βοηθούν στην καταπολέμηση λοιμώξεων και οι καταπραϋντικές του δράσεις λειτουργούν καλά για ερεθισμούς και φλεγμονές, αποτρέποντας περαιτέρω φθορά.

Ghasel φροντίδα του δέρματος με μέλι

Η σύνθεση της Maltese Honey Body Cream είναι εντυπωσιακή – σας χαρίζει μακροχρόνια ενυδάτωση, σφριγηλότητα και ομοιόμορφο τόνο δέρματος. Ανακαλύψτε γιατί η κρέμα είναι τόσο δημοφιλής:

  • Μέλι Μάλτας – το πιο γλυκό συστατικό που προέρχεται από μια ιδιαίτερη γωνιά του κόσμου και παρέχει 24ωρη ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από φθορά. Η αντιγηραντική του δράση εμποδίζει το σχηματισμό ρυτίδων και γραμμών. Είναι ένα φυσικό μαλακτικό που ανακουφίζει το κουρασμένο, ερεθισμένο δέρμα.
  • Βούτυρο καριτέ – πολύ επιθυμητό μαλακτικό που προστατεύει το δέρμα από την απώλεια νερού. Δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιφάνεια του δέρματος, καθώς απορροφάται γρήγορα, λόγω της θερμής θερμοκρασίας του σώματος. Προστατεύει το χαλαρό και ξηρό δέρμα, χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα. Θα απαλλαγείτε την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες αμέσως με αυτό το συστατικό.
  • Εκχυλίσματα φυτών – μια συνταγή για γρήγορη αναζωογόνηση για το ερεθισμένο, άτονο δέρμα, καθώς ανακουφίζει και μειώνει τις φλεγμονές. Προσφέρει ένα όμορφο, υγιή και ομοιόμορφο τόνο δέρματος, γεμάτο λάμψη.
  • Εκχύλισμα φυτού Αλθαίας – έχει αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση που αναζωογονούν το δέρμα. Ρυθμίζει τους σμηγματογόνους αδένες και την έκκριση του σμήγματος. Επιπλέον καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, παρέχοντας μια δόση ενυδάτωσης και θρέψης, επιταχύνοντας την επούλωση πληγών.
  • Βιταμίνες Ε και Β12 – ισχυρά αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν την εμφάνιση ρυτίδων και εξομαλύνουν τις δερματικές φθορές, λειαίνοντας και χαρίζοντας ευχάριστη αφή. Καταπολεμούν αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Οι βιταμίνες είναι ο λόγος για τον οποίο το δέρμα αποκτά μια τόσο όμορφη, υγιή λάμψη μετά τη χρήση του προϊόντος. Είναι φυσικά αντηλιακά που λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία, την αιθαλομίχλη, τις τοξίνες και τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Επιλέξτε GHASEL Maltese Honey Body Cream που θα καταπραΰνει το σώμα σας και τις αισθήσεις σας. Επιλέξτε επαγγελματική περιποίηση και θα δείτε αποτελέσματα από την πρώτη χρήση.