δέρμα Πρόσωπο

Το Καλύτερο Σέρουμ Ρετινόλης που Θα σας Χαρίσει Ξανά Νεανικότητα στο Πρόσωπο!

Η ρετινόλη, δηλαδή η βιταμίνη Α. Τι πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτήν; Είναι η καλύτερη επιλογή για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης του δέρματος και χαρίζει το καλύτερο αποτέλεσμα όταν εγχύεται σε μια ελαφριά, συμπυκνωμένη φόρμουλα, όπως ένα σέρουμ προσώπου.

Παρόλο που ορισμένοι πιστεύουν ότι η ρετινόλη είναι η πιο πρόσφατη εφεύρεση καλλυντικών, στην πραγματικότητα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Στην αρχή δεν γνώριζαν της ιδιότητές της, επομένως, συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε τα οφέλη της για το δέρμα και η βιταμίνη Α γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Αξίζει να μάθετε για τη ρετινόλη. Θα ενδυναμώσει σε μεγάλο βαθμό το δέρμα.

Καλλυντικές χρήσεις ρετινόλης

Η ρετινόλη είναι το πιο γνωστό παράγωγο της βιταμίνης Α. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά (π.χ. κρέμες, επιθέματα ματιών ή σέρουμ προσώπου) και στα ινστιτούτα ομορφιάς. Αυτό το συστατικό αλλάζει εντελώς το δέρμα. Προς το καλύτερο φυσικά! Βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης, τα οποία είναι δύο βασικές ινώδεις πρωτεΐνες. Γι’ αυτόν τον λόγο, η ρετινόλη είναι η καλύτερη επιλογή για την αντιγηραντική περιποίηση του δέρματος, για τη θεραπεία της ακμής ή για την μείωση του υπερχρωματισμού. Οι ιδιότητές της μας επιτρέπουν να διατηρούμε την νεανικότητά μας για περισσότερο.

Τι αποτελέσματα έχει η ρετινόλη στο δέρμα;

  1. Επιταχύνει την απολέπιση και την επιδιόρθωση της επιδερμίδας.
  2. Χαρίζει ελαστικότητα και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
  3. Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης στο δέρμα.
  4. Απαλύνει ακόμη και τις βαθύτερες ρυτίδες.
  5. Μειώνει τα σημάδια, ανεξαρτήτως της αιτίας τους.
  6. Αποτρέπει την υπερβολική έκκριση σμήγματος.
  7. Μειώνει τις φλεγμονές και την ακμή.
  8. Τονώνει το πρόσωπο και χαρίζει νεανικότητα.

Το καλύτερο από τα καλύτερα: ΣΕΡΟΥΜ ΡΕΤΙΝΟΛΗΣ

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη βιταμίνη Α και τις δυνατότητές της; Πρέπει να τη χρησιμοποιείτε καθημερινά στην περιποίηση του δέρματος, ιδανικά σε μορφή σέρουμ με βάση τη ρετινόλη, το οποίο είναι στην κορυφή των περισσότερων προϊόντων ρετινόλης, χάρη στα οφέλη του. Μόνο ένα σέρουμ περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση ρετινόλης, έτσι μπορούμε να βελτιώσουμε την επιδερμίδα μας αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας λιγότερη ποσότητα προϊόντος, χωρίς να επιβαρύνουμε το δέρμα.

Ωστόσο υπάρχουν διαφορετικά σέρουμ ρετινόλης και το καθένα απ’ αυτά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό. Η συγκέντρωση του «επιθυμητού» συστατικού δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία. Η ποιότητα της φόρμουλας και οι πρόσθετες ουσίες είναι εξίσου σημαντικές. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ψάξετε για το ιδανικό. Παρακάτω θα βρείτε το καλύτερο σέρουμ ρετινόλης, σύμφωνα με τις υψηλότερες βαθμολογίες των γυναικών που το προτείνουν η μία στην άλλη.

το καλύτερο σέρουμ προσώπου Nanoil

Nanoil Retinol Serum

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ/ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ/ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΡΑΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ/ΜΕΙΩΣΗ ΑΚΜΗΣ/ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΑΝΑΝΕΩΣΗ/ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ/ΛΑΜΨΗ

Το εξελιγμένο σέρουμ προσώπου με ρετινόλη από την Nanoil αξίζει σίγουρα την πρώτη θέση στις αξιολογήσεις. Τα προϊόντα Nanoil είναι φυσικά και έχουν ήδη κατακτήσει την αγορά καλλυντικών. Οι καταναλωτές λατρεύουν τη φόρμουλα τους, με τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και αυτό φαίνεται και σ’ αυτό το σέρουμ. Η ισχυρή, αναζωογονητική, απολεπιστική και λαμπερή, αγνή, βιταμίνη Α είναι το κύριο συστατικό του Nanoil Retinol Serum, αλλά διαθέτει και κάτι παραπάνω: εκχύλισμα ρίζας Πουναρνάβας, ένα όχι και τόσο γνωστό φυτό, αλλά είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό αντιοξειδωτικό. Τι άλλο ξεχωρίζει αυτό το σέρουμ από τους ανταγωνιστές του; Η εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα που απορροφάται εύκολα είναι αυτό μας τραβάει την προσοχή – μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πριν τον ύπνο ή κατά τη διάρκεια της μέρας, σε συνδυασμό με ένα αντηλιακό. Παρόλο που η ρετινόλη έχει κάποια ελαττώματα, το Nanoil Retinol Serum μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα. Μπορείτε να το βρείτε ηλεκτρονικά στο www.nanoil.gr, έχει ανταγωνιστική τιμή και είναι σχεδόν το διπλάσιο από άλλα προϊόντα ρετινόλης (50 ml).

The Ordinary Retinol Serum

ΘΡΕΨΗ/ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ/ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ/ΣΕΡΟΥΜ ΗΜΕΡΑΣ/ΕΝΤΟΝΗ ΛΑΜΨΗ

Ας δούμε μία από τις φθηνότερες ρετινόλες προσώπου, την The Ordinary Retinol 0,2% in Squalane. Η τιμή αντικατοπτρίζει συνήθως τα αποτελέσματα. Ωστόσο, πρόκειται σίγουρα για ένα μπεστ σέλερ και μια δημοφιλής επιλογή για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ρετινόλη για να περιποιηθούν το προβληματικό δέρμα τους στην καθημερινή τους ρουτίνα. Το προϊόν περιέχει χαμηλή συγκέντρωση ρετινόλης, για να μην προκαλεί ερεθισμούς. Είναι μια καλή ρετινόλη για να ξεκινήσετε. Δυστυχώς, δεν είναι πλούσια σε πολλά πολύτιμα συστατικά, καθώς η εταιρεία δεν αξιοποίησε όλη τη δυναμική της βιταμίνης Α. Αυτή η λιπαρή φόρμουλα, χωρίς σιλικόνη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την μέρα, ιδανικά πριν τον ύπνο. Δεν προτείνεται για πρωϊνή χρήση.

Peter Thomas Roth Retinol Serum

ΑΠΑΛΟΤΕΡΟ ΔΕΡΜΑ/ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ/ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ

Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα σέρουμ με βιταμίνη Α και βρίσκεται λίγο χαμηλότερα στην κατάταξη. Το Peter Thomas Roth Serum περιέχει επίσης και άλλες βιταμίνες, απαραίτητες για το δέρμα, π.χ. βιταμίνη C που χαρίζει λάμψη και αναζωογονητική βιταμίνη Ε. Ωστόσο, η ρετινόλη είναι το κύριο συστατικό και καθιστά το Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM ένα από τα τοπ σε πωλήσεις προϊόντα για ώριμο δέρμα (παρόλο που προτείνεται για όλους τους τύπους δέρματος). Δύστυχως πληρώνουμε πολλά για ένα μικρό μπουκαλάκι των 30 ml που δεν διαρκεί και πολύ, επειδή το σέρουμ είναι αρκετά παχύρρευστο. Ωστόσο, απορροφάται σωστά και δεν αφήνει λιπαρότητα στο πρόσωπο.

REN Clean Skin Care Retinol Serum

ΑΠΑΛΟΤΕΡΟ ΔΕΡΜΑ/ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ/ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ

Έπρεπε να συμπεριλάβουμε το REN Clean Skincare Bio Retinoid Anti-Wrinkle Concentrate Oil στη συλλογή των καλύτερων σέρουμ ρετινόλης. Αυτό το σέρουμ λαδιού διαθέτει βιταμίνη Α, αλλά δεν είναι η βιταμίνη Α που χρησιμοποιείται συνήθως στα καλλυντικά. Το REN Serum περιέχει Bio Retinoid™, μια μοναδική μορφή βιτ. Α, κατασκευασμένη γι’ αυτό το προϊόν. Συνδυάζεται με εκχύλισμα λουλουδιών White Beggar’s Tick που χαρίζει στο σέρουμ επιπλέον θρεπτικές ιδιότητες. Σίγουρα η σύνθεση του προϊόντος το καθιστά εύκολο στη χρήση, ενώ το REN Concentrate Oil λειτουργεί σαν ένας ενυδατικός παράγοντας. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι λένε ότι το σέρουμ είναι πολύ ακριβό. Εάν η τιμή δεν σας προβληματίζει, το προϊόν αξίζει σίγουρα μια ευκαιρία.