Makeup

Τα Τοπ 4 Εντυπωσιακά Στυλό Φρυδιών. Δείτε τις Κορυφαίες Επιλογές Μας!

Θέλετε τα φρύδια σας να φαίνονται λαμπερά και κομψά πάντα; Χρειάζεστε ένα καλό προϊόν περιποίησης φρυδιών για να το πετύχετε. Δείτε τα 4 στυλό φρυδιών που λαμβάνουν λαμπρές διαδικτυακές αξιολογήσεις και σχόλια.

Δείτε την κατάταξή μας με τα 4 καλύτερα στυλό φρυδιών για να σας διευκολύνουμε.

ΤΟΠ 4 ΜΟΛΥΒΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ

Τοπ 1. Nanobrow Microblading Pen

το καλύτερο μολύβι φρυδιών

Η βαθμολογία μας: 10/10

Τίποτα δεν είναι αδύνατο με αυτό το στυλό φρυδιών. Αυτό το καινοτόμο προϊόν προσφέρει αποτελέσματα microblading χωρίς να χρειαστεί η ακριβή θεραπεία. Σχεδιάζει λεπτές γραμμές που μοιάζουν με αληθινές τρίχες φρυδιών. Τα φρύδια φαίνονται πυκνά και γεμάτα, βελτιώνει την όψη τους και τα αποτελέσματα είναι φυσικά. Θα το αγαπήσετε αν ψάχνετε για ένα εργαλείο ακριβείας, για να φτιάχνετε τα φρύδια σας και να τους προσφέρετε όγκο. Αυτό το στυλό φρυδιών σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εντυπωσιακά, τρισδιάστατα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Το ακριβές Nanobrow Microblading Pen έχει ήδη κερδίσει πολλούς θαυμαστές παγκοσμίως. Διαθέτει τέλεια σχεδιασμένη μύτη που δημιουργεί φυσικές πινελιές. Τα φρύδια μπορούν επιτέλους να έχουν έντονο αποτέλεσμα! Θα φαίνονται όμορφα και κομψά κάθε μέρα με αυτό το στυλό φρυδιών. Αυτό το αδιάβροχο προϊόν διασφαλίζει ότι δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την εμφάνιση του μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο όμορφος σχεδιασμός, η εύκολη εφαρμογή και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν! Το Nanobrow Microblading Pen είναι πολύ εύχρηστο. Γεμίστε την επιθυμητή περιοχή με μικρές κινήσεις. Η μύτη επιτρέπει το γέμισμα των κενών εύκολα και γρήγορα. Αν θέλετε πιο τολμηρή εμφάνιση, προσθέστε μερικές παραπάνω πινελιές που μοιάζουν με τρίχες για περισσότερο όγκο. Δημιουργήστε κάλυψη ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεσή σας και απολαύστε περιποιημένα φρύδια πάντα!

Δείτε περισσότερα: www.nanobrow.gr

Τοπ 2. Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

Η βαθμολογία μας: 8/10

Αυτό το στυλό φρυδιών αξίζει σίγουρα. Είναι καμπυλωτό και ακριβείας. Διαθέτει μύτη με 3 δόντια για να γεμίσει γρήγορα τα των φρυδιών σας. Έχει ανάλαφρες αποχρώσεις, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον κάλυψη, εάν το θέλετε. Το στυλό φρυδιών της Milk Makeup είναι ανθεκτική και αδιάβροχη φόρμουλα που διαρκεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μεταξύ των συστατικών του είναι το έλαιο σπόρων κάνναβης, το ηλιέλαιο και η αλόη βέρα. Αυτά τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά ενυδατώνουν την ευαίσθητη περιοχή των φρυδιών. Ενυδατωμένα και θρεμμένα φρύδια; Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του τέλειου στυλό φρυδιών. Είναι ένα βίγκαν προϊόν, χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης. Έχει υψηλή βαθμολογία μεταξύ της αγοράς ομορφιάς.

Τοπ 3. Anastasia BH Micro-Stroking Detailing Brow Pen

Η βαθμολογία μας: 7/10

Η Anastasia Beverly Hills προσφέρει ένα αξιοπρεπές στυλό φρυδιών που σας επιτρέπει να μιμηθείτε εύκολα αληθινές τρίχες και να χαρίσετε όγκο στα φρύδια σας. Η αδιάβροχη φόρμουλα είναι ανάλαφρη και σχεδιάζει γραμμές που μοιάζουν με τρίχες. Η μύτη είναι εξαιρετικά ακριβείας και καλύπτει τα κενά για εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτό το βίγκαν προϊόν δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης. Το στυλό φρυδιών Anastasia BH διατίθεται σε διάφορες ουδέτερες αποχρώσεις, τις οποίες μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε με τα χαρακτηριστικά σας. Το προϊόν μιμείται την όψη των φυσικών τριχών και λειτουργεί καλά με όλους τους τύπους μαλλιών και επιδερμίδας, επομένως αξίζει μια υψηλή θέση στην λίστα μας. Αυτό το στυλό φρυδιών εξασφαλίζει πολυδιάστατο αποτέλεσμα και τέλεια φρύδια.

Τοπ 4. Benefit Cosmetics Microffiling Pen

Η βαθμολογία μας: 6/10

Το στυλό φρυδιών Benefit εμπνεύστηκε από την τεχνική microblading. Δεν είναι και το αγαπημένο μας, σε σύγκριση με το Nanobrow, ωστόσο είναι αναμφίβολα αξιοπρεπές προϊόν. Προσφέρει φυσικά φρύδια με τέλεια εμφάνιση. Όπως και ο προκάτοχός του, διαθέτει μύτη με 3 άκρες που δημιουργεί τρεις λεπτές, ακριβείς γραμμές, με μία κίνηση. Γεμίζει τα κενά αμέσως, παρέχοντας τον απόλυτο όγκο. Το προϊόν ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά σας και αναδεικνύεται σε μια εξαιρετική λεπτομέρεια του μακιγιάζ σας. Η ακρίβεια του και η εύκολη εφαρμογή προσελκύουν πολλούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει ένα διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα. Η αδιάβροχη και ανθεκτική φόρμουλα διαρκεί όλη μέρα. Αυτό το στυλό φρυδιών είναι καλό, αλλά όχι όσο τα παραπάνω.