Cera

Τρόποι Πλύσης της Μαλλιών

Η φροντίδα της μαλλιών είναι ένας σημαντικός βήμας στην ομορφιά μας, και η σωστή τακτική περιποίηση μπορεί να μας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Η δισεκατομμυριούχα επισκευή μαλλιών μέσω της σωστής πλύσης είναι ο βασικός τρόπος φροντίδας των μαλλιών μας. Έτσι, μεριμνήστε για την σωστή τεχνική και επιλέξτε τον απαραίτητο είδος πλύσης των μαλλιών σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λειτουργήσει η άψογη πλύση μαλλιών. Μπορούμε να ταιριάξουμε τον τρόπο πλύσης με την κατηγορία των μαλλιών μας και την λειτουργία του ξύλου μας. Οι βασικοί τρόποι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την αποτελεσματική και άψογη πλύση μαλλιών είναι οι ακόλουθοι:

Τρόποι Πλύσης μαλλιών

  • Μία Σταθερή Τακτική Πλύση: Σταθερή τακτική πλύση σημαίνει βασικά να πλένετε τα μαλλιά σας την ίδια μέρα (συνήθως την Κυριακή) το συγκεκριμένο μήνα. Αυτή η διαδικασία είναι ιδανική για κοντά μαλλιά ή ακατέργαστα μαλλιά και βοηθά στην προστασία της υγιεινής διάστασης και τσιμπήματος των μαλλιών. Προσέξτε όμως να επιλέξετε τον σωστό τύπο σαπούνι/μπαλσάρισμα, ανάλογα με τελικά τύπο μαλλιών σας για την οφειλόμενη φροντίδα.
  • Η Τεχνική Της Συμπλύσεως Με Νερό: Η συμπλύση με νερό είναι η πιο προτιμώμενη τεχνική για την άψογη φροντίδα των μαλλιών. Λειτουργεί κατάλληλα με κάθε έκθεσης μαλλιών μας και μπορούμε να το φτιάξουμε εύκολα. Αρχικά, κατεβάστε τα μαλλιά σας με μία ξηρή καταπετσά με ένα μικρό ποσό καλλυντικού για την ενυδάτωση. Στη συνέχεια, συμπλέξτε τα μαλλιά με ζεστό νερό και με μαλακαστέρα μείγματα (έντονα μυρωδιά, είτε σπρώξιμο ή μικρού μεγέθους). Τέλος, ξεπλύνεται το καλλυντικό για την ενυδάτωση με ζεστό νερό. Η τεχνική της συμπλύσεως με νερό θα ενεργοποιήσει τη φροντίδα και τον ιστό των μαλλιών!
  • L’Oréal Technique της Πλύσης: Η τεχνική της L’Oréal συνδυάζει τα δύο τιμήσεις που αναφέρθηκαν πιο πάνω: τη