Makeup

Χρησιμοποιήστε Nanobrow Shape Mascara και Αποκτήστε τον Έλεγχο των Φρυδιών σας σε Λιγότερο από Ένα Λεπτό!

Η χρήση μάσκαρα φρυδιών είναι ο ευκολότερος τρόπος για να τιθασεύσετε τα φρύδια σας. Η Nanobrow Shape Mascara είναι η τέλεια επιλογή, γιατί διαθέτει ένα εργονομικό και εύχρηστο βουρτσάκι που σας διευκολύνει να αποκτήσετε ένα μαγευτικό αποτέλεσμα.

Εντυπωσιακά φρύδια συνεχώς με το Nanobrow

Η Nanobrow Shape Mascara είναι ένα από τα πολλά προϊόντα φρυδιών της Nanobrow. Επιλέγοντας οποιοδήποτε από αυτά, θα έχετε σίγουρα ένα λείο αποτέλεσμα τα φρύδια σας. Η μάσκαρα σε τζελ μορφή θα σας βοηθήσει να τονίσετε τα αραιά φρύδια ή να δαμάσετε τα ατίθασα που πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις. Αδύνατο επομένως δεν υπάρχει με αυτό το προϊόν.

Η μάσκαρα από την Nanobrow δεν έχει ελαττώματα. Χρησιμοποιήστε την για να φτιάξετε εύκολα τα πιο ατίθασα φρύδια, δίνοντας ένταση παράλληλα στο χρώμα τους. Η εταιρία προσφέρει τρεις επιλογές χρωμάτων, σίγουρα θα βρείτε το σωστό για σας.


Nanobrow Shape Mascara

Διαθέσιμο σε χρώματα:

Εξαιρετική ακρίβεια

Αυτή η μάσκαρα είναι ασυνήθιστη, χαρίζει ένα πιο πυκνό αποτέλεσμα, προσθέτοντας μία ακόμα διάσταση στα φρύδια. Παραμένουν περιποιημένα όλη μέρα και δε χρειάζεται να φρεσκάρεστε. Οι όμορφες φυσικές αποχρώσεις θα δώσουν μία μοναδική ένταση στο βλέμμα σας.

Το πυρίτιο στη φόρμουλα ευθύνεται για τα ουαου αποτελέσματα, θρέφει τα φρύδια, χαρίζει λάμψη και αποτρέπει την τριχόπτωση. Με αυτό το προϊόν διαμορφώνετε τα φρύδια σας και τα διατηρείτε θρεμμένα και περιποιημένα!

Τολμήστε να ξεχωρίσετε – δοκιμάστε την Nanobrow Shape Mascara

Αυτή η μάσκαρα τζελ έχει πολλά οφέλη:

  • ◾ όμορφα και γεμάτα φρύδια για 24 ώρες
  • ◾ πυκνότερα φρύδια
  • ◾ υπέροχες χρωστικές για κάλυψη των κενών 
  • ◾ τέλειο σχήμα φρυδιών
  • ◾ λάμψη, θρέψη και προστασία από φθορά

Το μακιγιάζ των φρυδιών δε θα είναι πια βαρετό και χρονοβόρο. Η μάσκαρα της Nanobrow έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τα κενά στα φρύδια και να χαρίζει πυκνότητα. Θα έχουν το σχήμα που πάντα ονειρευόσασταν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

Πυκνότερα και πιο γεμάτα φρύδια

Αυτή η μάσκαρα με βάση το κερί διαθέτει ένα εργονομικό, ακριβές βουρτσάκι, η σύνθεση του προϊόντος είναι ελαφριά και δεν σβολιάζει. Το βουρτσάκι σιλικόνης είναι εύχρηστο και τιθασεύει τα φρύδια, χαρίζοντας διάρκεια για όλη την μέρα.

Είτε έχετε λεπτά είτε πυκνά φρύδια θα λατρέψετε, όπως όλοι οι καταναλωτές, την Nanobrow Shape Mascara. Θα αγαπήσετε το αποτέλεσμα από την πρώτη χρήση. Το βουρτσάκι ακριβείας, η εύκολη εφαρμογή, τα μοναδικά αποτελέσματα, τα πυκνότερα, πιο γεμάτα και λαμπερά φρύδια, ξεχωρίζουν, αυτό δε χρειάζεστε από ένα ενισχυτικό φρυδιών;

Πώς να εφαρμόσετε την μάσκαρα NANOBROW;

Είναι παιχνιδάκι και δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Το μακιγιάζ δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εύκολο και υπέροχο ταυτόχρονα. Για να δημιουργήσετε πυκνά φρύδια, πρέπει να ακολουθήσετε μόνο μερικά βήματα.

Ανοίξτε τη συσκευασία και χτενίστε τα φρύδια με το βουρτσάκι ακριβείας. Βουρτσίστε τα ακολουθώντας την κατεύθυνση που μακραίνουν οι τρίχες, γεμίζοντας με χρώμα τα κενά, ομοιόμορφα. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, εφαρμόστε περισσότερο προϊόν στην άκρη των φρυδιών. Όταν η μάσκαρα στεγνώσει, προσθέστε μία ή περισσότερες στρώσεις για τον μέγιστο δυνατό όγκο.


Τέλος! Τώρα απολαύστε τέλεια φρύδια, όλη μέρα!