καυτές τάσεις Μάτια

Ποιο σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων είναι το καλύτερο; Δείτε την κατάταξη και επιλέξτε το αγαπημένο σας προϊόν

Η βιομηχανία ομορφιάς παρέχει μια ολόκληρη σειρά από λύσεις για να φροντίσετε την εμφάνισή σας. Αυτό ισχύει και για τις βλεφαρίδες, οι οποίες μπορούν να παραμείνουν φυσικές, αλλά να εντυπωσιάζουν με εμφανή καμπύλη και ανόρθωση. Πώς είναι αυτό δυνατόν; Η ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων το καθιστά δυνατό. Από τι αποτελείται η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων, πόσο χρόνο χρειάζεται και αξίζει να τη δοκιμάσετε; Ανακαλύψτε τα καλύτερα σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο σπίτι.

Ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων – τι είναι αυτές και γιατί πρέπει να τις δοκιμάσετε;

Η ανόρθωση και η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων κερδίζουν δημοτικότητα τελευταία. Επιτρέπουν την ανάδειξη της μέγιστης ομορφιάς των φυσικών βλεφαρίδων. Ως εκ τούτου, επιλέγονται συχνά από γυναίκες που ενδιαφέρονται για ένα φυσικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα.

Τι είναι η ανόρθωση βλεφαρίδων; Είναι μια θεραπεία παρόμοια με την περμανάντ βλεφαρίδων που χρησιμοποιούταν πριν από χρόνια. Τα αποτελέσματα της ανόρθωσης βλεφαρίδων είναι οι καμπυλωτές και ανορθωμένες φυσικές βλεφαρίδες. Πώς είναι αυτό δυνατόν; Το αποτέλεσμα που σχετίζεται με την ανόρθωση των βλεφαρίδων προέρχεται από την εφαρμογή του σωστού συνδυασμού συνθέσεων προϊόντων. Το πρώτο πάντα ανοίγει τους θύλακες της τρίχας και αφαιρεί τους δεσμούς κερατίνης. Αυτό κάνει τις βλεφαρίδες πιο εύκολες στο να αναδιαμορφωθούν με τρόπο που διαρκεί. Μόλις οι βλεφαρίδες καμπυλωθούν σωστά, εφαρμόζεται ένα εξουδετερωτικό. Αυτό το προϊόν, με τη σειρά του, έχει σχεδιαστεί για να φτιάχνει το νέο σχήμα δημιουργώντας ολοκαίνουριους δεσμούς κερατίνης.

Τι είναι η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων; Αυτή η θεραπεία συνδέεται με την ανόρθωση των βλεφαρίδων ως τελικό στάδιο, κάνοντας τις βλεφαρίδες πιο θρεμμένες. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν επίσης να γίνονται οι φυσικές βλεφαρίδες πιο σκούρες και οπτικά πιο πυκνές. Μετά από μια σωστή πλαστικοποίηση, οι βλεφαρίδες γίνονται επίσης πιο μεταξένιες, λιγότερο εύθραυστες και διατηρούν τη μάσκαρα πολύ καλύτερα.

Σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων – κατάταξη των πιο προτεινόμενων σετ

Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα πιο ενδιαφέροντα σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων της αγοράς. Η κατάταξη περιλαμβάνει συνιστώμενα σετ που λειτουργούν εξαιρετικά για οικιακή χρήση και πολλά από αυτά είναι επίσης μια καλή επιλογή για ινστιτούτα ομορφιάς. Διάφοροι παράγοντες λήφθηκαν υπόψη κατά την επιλογή των σετ. Δεν λήφθηκε υπόψη μόνο η τιμή, αλλά και το πόσο πλήρες είναι το σετ, ο αριθμός των εφαρμογών, η δυσκολία της θεραπείας και η ποιότητα των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων.

1. Σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων της Nanolash

Κιτ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων

Το επαγγελματικό σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων της Nanolash είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Η μάρκα διαθέτει ένα πλήρες σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το αν ασχολείται επαγγελματικά με την ανόρθωση βλεφαρίδων ή θα το κάνει για πρώτη φορά.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη και αυτό το σετ σας επιτρέπει να κάνετε αποτελεσματική ανόρθωση βλεφαρίδων γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Τα αποτελέσματα; Ορατά καμπυλωμένες, διαχωρισμένες και ανασηκωμένες βλεφαρίδες για έως και 8 εβδομάδες. Επιπλέον, οι βλεφαρίδες θρέφονται τέλεια, γίνονται πιο απαλές και λιγότερο επιρρεπείς στο σπάσιμο.

Το σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων για οικιακή χρήση από τη Nanolash περιλαμβάνει κόλλα ανόρθωσης, 10 φακελάκια ενεργοποιητή, 10 φακελάκια ουδετεροποιητή, 10 φακελάκια ενισχυτικού κερατίνης και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Παίρνετε 3 ζεύγη ράβδων σιλικόνης, οι οποίες μπορούν να κοπούν ελεύθερα στο επιθυμητό πλάτος. Επιπλέον, υπάρχουν και 3 χτένες, που θα βοηθήσουν στο να δαμάσουν τις βλεφαρίδες. Αυτό το περιεχόμενο σας επιτρέπει να εκτελέσετε έως και 10 εφαρμογές.

2. Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων Thuya

Ένα σετ που θα διαρκέσει πολύ – έτσι μπορείτε να περιγράψετε εν συντομία το σετ από τη μάρκα Thuya. Διακρίνεται για τον πραγματικά μεγάλο αριθμό προϊόντων. Κάθε ένα από τα 3 προϊόντα για ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων – μόνιμο τζελ, ουδετεροποιητής και κόλλα – διατίθεται σε σωληνάριο 15 χιλιοστόλιτρων. Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει ξύλινη λαβή και ράβδους σιλικόνης σε μέγεθος M.

Τι σας επιτρέπει να κάνετε το σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων της Thuya; Αυτό το σετ σας δίνει τη δυνατότητα να καμπυλώσετε και να ανασηκώσετε τις βλεφαρίδες σας για έως και 8 εβδομάδες. Επιπλέον, τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανόρθωση και πλαστικοποίηση φρυδιών. Σας επιτρέπει να αναδιαμορφώσετε ακόμα και τα πιο ατίθασα φρύδια.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Ολοκληρωμένη ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων – το σετ της MIYA περιέχει όλα όσα χρειάζονται για αυτές τις θεραπείες. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο σετ μπορούν εύκολα να τα χειριστούν τόσο επαγγελματίες όσο και γυναίκες που θα ξεκινήσουν τις θεραπείες για πρώτη φορά.

Επιλέγοντας το σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων της MIYA LASH, μπορείτε να υπολογίζετε σε αποτελέσματα που διαρκούν έως και 6 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, οι φυσικές βλεφαρίδες θα ανασηκωθούν έντονα, θα καμπυλώσουν και θα τραφούν. Το σετ περιέχει τα απαραίτητα προϊόντα και αξεσουάρ για πλαστικοποίηση και ανόρθωση βλεφαρίδων. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ειδικές λαβές, βουρτσάκια, επιθέματα ματιών και ράβδους σιλικόνης.

4. Protein Reconstruction System Zola – σετ πλαστικοποίησης φρυδιών και ανόρθωσης βλεφαρίδων

Ένα σετ για ανόρθωση βλεφαρίδων στο σπίτι δεν χρειάζεται να αποτελείται από πολλά προϊόντα και αξεσουάρ. Μπορεί επίσης να είναι πολύ απλό. Το σετ που προσφέρει η μάρκα Zola είναι ένα τέλειο παράδειγμα, καθώς η μάρκα έχει επιλέξει μια πολύ μινιμαλιστική προσέγγιση. Το Brow&Lash Protein Reconstruction System είναι ένας τρόπος για να ανορθώσετε και να πλαστικοποιήσετε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σε τρία μόλις βήματα.

Το σετ της μάρκας Zola περιλαμβάνει 3 μπουκάλια με φόρμουλες ανόρθωσης και πλαστικοποίησης. Καθένα περιγράφεται με έναν αριθμό που συμβολίζει το σχετικό βήμα προς όμορφα φρύδια και βλεφαρίδες. Το πρώτο μπουκάλι είναι το Protein Strong Lifting. Το δεύτερο είναι το Protein Fixer και το τρίτο είναι το Protein Care. Αυτό το σετ λέγεται ότι παρέχει μακράς διάρκειας αποτελέσματα και θρέφει και ενυδατώνει τις βλεφαρίδες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

5. Elleebana Lash Lift – σετ βασικού εξοπλισμού για ανόρθωση βλεφαρίδων

Το Elleebana Lash Lift είναι ένα επαγγελματικό σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων που μπορεί να περιγραφεί ως μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Η τιμή του μπορεί να σας απογοητεύσει με την πρώτη ματιά, αλλά αυτό οφείλεται στην πολύ μεγάλη περιεκτικότητα του προϊόντος. Εφόσον κάνετε τη θεραπεία μία προς μία, το σετ της Elleebana είναι αρκετό για 60 πλαστικοποιήσεις βλεφαρίδων. Καθένα από τα φακελάκια ενεργοποιητή και εξουδετερωτή περιέχει αρκετό προϊόν για έως και 4 εφαρμογές. Το σετ περιέχει 15 φακελάκια. Φυσικά, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική για οικιακή χρήση, καθώς τα φακελάκια πρέπει να χρησιμοποιούνται αμέσως μετά το άνοιγμα και δεν μπορούν να αποθηκευτούν.

Το σετ της Elleebana παρέχει αποτελέσματα που διαρκούν, τα οποία μπορούν να επιτευχθούν σε μόλις 20 λεπτά. Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι επίσης ότι κάθε προϊόν του σετ μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά εάν είναι απαραίτητο.

6. RefectoCil Eyelash Lift

Πλαστικοποίηση βλεφαρίδων σε χρόνο μηδέν; Αυτό ακριβώς κάνει το σετ Eyelash Lift της RefectoCil. Αυτό το σετ διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη δράση, χάρη στις φόρμουλες του Lashperm και του εξουδετερωτή. Αυτά τα δύο προϊόντα σας επιτρέπουν να επιτύχετε το αποτέλεσμα των ανορθωμένων και καμπυλωμένων βλεφαρίδων σε μόλις 13 λεπτά. Ως αποτέλεσμα, η ανόρθωση και η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων δεν απαιτεί περισσότερο χρόνο από το κανονικό μακιγιάζ.

Τα προϊόντα περιέχουν κολλαγόνο και κυστεΐνη, μεταξύ άλλων, και δεν είναι όλα όσα περιλαμβάνονται στο σετ της RefectoCil. Αποτελείται επίσης από ένα μπουκάλι κόλλα, δύο καλλυντικά βουρτσάκια, δύο μίνι μπολ καλλυντικών, ένα ανορθωτικό βλεφαρίδων και 3 ζεύγη ράβδων σιλικόνης σε διαφορετικά μεγέθη. Αυτό το κάνει εύκολο να τις ταιριάξετε στον κατάλληλο τύπο καμπύλης.

7. Fleeky Lashlift Kit

Ένα έντονα καθορισμένο βλέμμα σαν από ινστιτούτο ομορφιάς; Το σετ Lashlift της Fleeky σας επιτρέπει να το πετύχετε αυτό. Το σετ είναι επίσης ένα πλήρες προϊόν με προϊόντα ανόρθωσης και πλαστικοποίησης. Εκτός από αυτά, ο κατασκευαστής παρέχει επίσης τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ.

Αξιοσημείωτα αξεσουάρ περιλαμβάνουν δύο ζεύγη ράβδων σιλικόνης (μεγέθη S και M), κόλλα, βουρτσάκια για βλεφαρίδες, φωτογραφίες εφαρμογής και χτένες βλεφαρίδων. Έτσι, το σετ της Fleeky επιτρέπει την ολοκληρωμένη φροντίδα των βλεφαρίδων. Αυτό που είναι επίσης αξιοσημείωτο είναι η συσκευασία, καθώς το σετ έρχεται σε ένα καλαίσθητο κουτί. Για το λόγο αυτό, είναι μια εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για ανόρθωση βλεφαρίδων στο σπίτι. Είναι επίσης μια υπέροχη ιδέα για δώρο.

Ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων βήμα προς βήμα – πώς να τις κάνετε σωστά;

Αφού εξοπλίσετε τον εαυτό σας με ένα σετ DIY πλαστικοποίησης βλεφαρίδων, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στη δράση. Στην αρχή, είναι καλύτερο να βγάλετε όλα τα προϊόντα του σετ και να τα τοποθετήσετε σε ένα εύκολα προσβάσιμο μέρος. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι όλες οι απαραίτητες φόρμουλες και αξεσουάρ είναι στη διάθεσή σας κατά την ανόρθωση και πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων σας. Καλό είναι να έχετε ένα ντεμακιγιάζ χωρίς λάδι και ένα ειδικό σαμπουάν για βλεφαρίδες.

Με τη βοήθειά τους, καθαρίστε σχολαστικά τις βλεφαρίδες και τα βλέφαρα, ώστε να απαλλαγούν από υπολείμματα μακιγιάζ, σκόνη και σμήγμα. Εφαρμόστε ράβδους σιλικόνης στο σωστό μέγεθος στα πάνω βλέφαρα στη γραμμή των βλεφαρίδων. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να κοπούν ώστε να ταιριάζουν στο σχήμα των ματιών. Συνιστάται να τις στερεώνετε στα βλέφαρα χρησιμοποιώντας μια κόλλα. Η κόλλα πρέπει να απλωθεί και στο μεσαίο τμήμα της ράβδου για να μπορείτε να χτενίζετε τις βλεφαρίδες στην επιφάνειά της.

Είναι σημαντικό να χτενίσετε τις βλεφαρίδες στη ράβδο προσεκτικά και να τις διαχωρίσετε με ακρίβεια. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ειδική χτένα. Η προετοιμασία των βλεφαρίδων με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει ότι η ανόρθωση βλεφαρίδων εκτελείται σωστά και ότι όλα τα μεμονωμένα προϊόντα φτάνουν σε κάθε βλεφαρίδα.

Μόλις οι βλεφαρίδες στερεωθούν στις ράβδους, μπορείτε να εφαρμόσετε τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο σετ σας για πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε ακριβώς τις συστάσεις του κατασκευαστή σχετικά με τη σειρά εφαρμογής και το χρόνο που πρέπει να παραμείνουν οι φόρμουλες στις βλεφαρίδες. Όταν έχουν χρησιμοποιηθεί όλα τα καλλυντικά που περιλαμβάνονται στο σετ για πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι, πρέπει να αφαιρέσετε τις ράβδους σιλικόνης απαλά από τα βλέφαρα και να απολαύσετε τα αποτελέσματα.