Όμορφα και πυκνά φρύδια; Μόνο με το Nanobrow!

Η ομορφιά δεν έρχεται από το πουθενά. Αν ονειρεύεστε παχιά φρύδια που θα μοιάζουν όμορφα ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, φροντίστε τα. Ο ορός Nanobrow παχαίναι και σκουραίνει τα φρύδια γιατί τα θρέφει, τα αναγεννεί και τα ενδυναμώνει από το εσωτερικό.

Είναι τα φρύδια που δίνουν χαρακτήρα στο πρόσωπο. Είναι ένα είδος κορνίζας – για αυτό θέλουμε να τα τονίζουμε. Σκούρα, παχιά και εκφραστικά φρύδια δεν είναι καινούρια τάση. Ήταν στην κορυφή πριν μερικούς αιώνες, παρόλο που με τα χρόνια πέρασαν διάφορες φάσεις μεταμόρφωσης. Πώς έχουν αλλάξει οι τάσεις των φρυδιών μέσα στα χρόνια;

Όμορφα φρύδια. Πώς έμοιαζαν στο παρελθόν;

Το 1920, τα πολύ λεπτά φρύδια ήταν στην κορυφή και έδιναν στο πρόσωπο μια εικόνα μελαγχολίας. Μόνο 20 χρόνια μετά, τα φυσικά, πιο ανοιχτά και απαλά φρύδια, εμπνευσμένα από τη Βασίλισσα του Μονακό Grace Kelly έγιναν δημοφιλή. Το 1950 τα πιο δημοφιλή ήταν τα τονισμένα της Marilyn Monroe. Τα επόμενα χρόνια τελείως ξυρισμένα και ζωγραφισμένα, παχιά και μεγάλα ή λεπτά και σκούρα φρύδια.

Ποια είναι η τάση σήμερα; Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ιδέες από το παρελθόν, για αυτό εστιάζουμε σε φυσικά, όχι πολύ σκούρα φρύδια. Και πάλι, θέλουμε να τους δώσουμε τέλειο σχήμα. Μπορεί να γίνει με σωστή φροντίδα.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε ορούς φρυδιών;

Η τακτική χρήση ενός μαλακτικού φρυδιών σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο των φρυδιών σας. Είναι πιο εύκολο να δώσετε σχήμα σε τρίχες που είναι υγιείς, ελαστικές, δυνατές, πυκνές και μακριές. Ένα μαλακτικό με καλή σύνθεση – όπως το Nanobrow – μπορεί να αλλάξει σημαντικά την εμφάνισή σας. Για το καλύτερο! Και μόλις σε μερικές εβδομάδες.

Nanobrow – ιδιότητες και δράση

Η τακτική χρήση του Nanobrow είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τα φρύδια σας πιο όμορφα. Πώς λειτουργεί; Τα θρεπτικά συστατικά στον ορό εισχωρούν στο δέρμα απευθείας στους μικρούς βολβούς των τριχών ώστε να γίνονται πιο ισχυροί με κάθε εφαρμογή. Τα θετικά και γρήγορα αποτελέσματα του Nanobrow γίνονται αισθητά μετά από 2-3 εβδομάδες χρήσης.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Nanobrow;

  • Ενδυναμώνει τα φρύδια και αποτρέπει την απώλειά τους.
  • Επιταχύνει την ανάπτυξη νέων τριχών.
  • Παχαίνει τα φρύδια από τη ρίζα τους.
  • Σκουραίνει τα φρύδια.
  • Βελτιώνει το σχήμα της καμάρας.
  • Βοηθάει με το σχηματισμό των φρυδιών.

Δύο βήματα για όμορφα φρύδια

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος να έχουν όμορφα φρύδια είναι μέσω μόνιμου μακιγιάζ. Δεν χρειαζόμαστε πραγματικά τη βοήθεια κανενός αν τα φρύδια μας είναι υγιή, δυνατά και όμορφα. Η θρέψη είναι το πρώτο βήμα για όμορφα φρύδια. Το δεύτερο περιλαμβάνει το σωστό σχηματισμό των φρυδιών με τσιμπιδάκι ή βγάλσιμο. Ο δρόμος για όμορφα φρύδια είναι απλός, ειδικά όταν η χρήση του Nanobrow είναι τόσο εύκολη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nanobrow;

  1. Αφαιρέστε το μακιγιάς. Το μακιγιάζ πρέπει να αφαιρεθεί ολοκληρωτιά πριν εφαρμόσετε τον ορό καθώς μπλοκάρει την απορρόφηση των συστατικών. Για αυτό είναι απολύτως απαραίτητο να καθαρίζετε και να στεγνώνετε το δέρμα νωρίτερα.
  2. Εφαρμογή. Το μαλακτικό Nanobrow μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα κυρίως χάρη στον εφαρμοστή του. Δύο απλές κινήσεις και ένας απαλός ορός απλώνεται στα φρύδια, απορροφάται και… αρχίζει να λειτουργεί!

Ένα ιδανικό προϊόν για… εσάς!

Αν έχετε λεπτά, αραιά και αδύναμα φρύδια που πέφτουν υπερβολικά, ήρθε η ώρα για αλλαγή. Το Nanobrow θα λειτουργήσει καλά σε υπερβολικά βγαλμένα φρύδια και αυτά που έχουν αποδυναμωθεί από τον ήλιο ή άλλους παράγοντες. Αναγεννεί, ενδυναμώνει και ξαναχτίζει όταν οι τρίχες δεν είναι όπως θα έπρεπε.

Αυτός είναι σίγουρα ο καλύτερος ορός που θα μπορούσατε να έχετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *