καυτές τάσεις

ΤΟΠ 7 μάσκες μαλλιών κερατίνης. Ποιες είναι οι καλύτερες;

Ποιες είναι οι καλύτερες μάσκες για κατεστραμμένα μαλλιά; Αυτές με κερατίνη φυσικά! Παρόλο που κάθε μάσκα μαλλιών, συμπεριλαμβανομένης της λέξης «κερατίνη» στο όνομά της, δεν θα σας δώσει τα ίδια αποτελέσματα, είναι καλό να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά τα προϊόντα μαλλιών. Ποια μάσκα μαλλιών κερατίνης πρέπει να επιλέξετε για την μέγιστη θρέψη και επανόρθωση; Δείτε τις καλύτερες μάσκες μαλλιών κερατίνης που προτείνουν οι επαγγελματίες.

Μαζί με τα σαμπουάν και τα μαλακτικά, οι μάσκες μαλλιών κερατίνης είναι από τα πιο συνηθισμένα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιούνται για την καθημερινή περιποίηση. Η επιλογή μάσκας μαλλιών με κερατίνη, προσαρμοσμένη στις τρέχουσες ανάγκες των μαλλιών σας είναι πολύ σημαντική, διότι τα συστατικά αυτού του προϊόντος διεισδύουν βαθιά για να φτάσουν στις εσωτερικές δομές των μαλλιών – άρα η βοήθεια της είναι απαραίτητη.

Η καλύτερη μάσκα για κατεστραμμένα μαλλιά

Σε τι πρέπει να στραφείτε όταν τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη για βοήθεια; Η καλύτερη επιλογή για κατεστραμμένα, εύθραυστα, σπασμένα και αφυδατωμένα μαλλιά είναι μία μάσκα μαλλιών κερατίνης – ανεξάρτητα τι προκάλεσε τη ζημιά στα μαλλιά σας.

Πρέπει να τη χρησιμοποιείτε συχνά. Αυτό το προϊόν θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να γίνουν και πάλι υπέροχα. Μη ψάχνετε ένα τυχαίο προϊόν μαλλιών. Θα ήταν καλύτερα αν επιλέγατε μία μάσκα μαλλιών με ουσίες που έχουν πραγματικά αποτελέσματα στην κατάσταση και στην εμφάνιση των μαλλιών. Μία από αυτές είναι η υδρολυμένη κερατίνη – μια πρωτεΐνη που έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένες λειτουργίες – από την οποία μάλιστα φτιάχνονται και τα ανθρώπινα μαλλιά. Τα μικροσκοπικά μόρια κερατίνης λειτουργούν σαν μικροσκοπικά τούβλα που ανοικοδομούν τους αδύναμους άξονες των μαλλιών, επιδιορθώνοντας τις τρίχες από το εσωτερικό, για να ενδυναμώσουν τα μαλλιά. Εάν αναρωτιέστε ποιο προϊόν πρέπει να επιλέξετε για να αναζωογονήσετε τα φθαρμένα μαλλιά σας, η μάσκα μαλλιών κερατίνης είναι η καλύτερη επιλογή.

Ποια μάσκα μαλλιών κερατίνης να επιλέξετε;

Οι μάσκες μαλλιών κερατίνης που διατίθενται στην αγορά ποικίλουν από τα καλύτερα μέχρι και τα χειρότερα προϊόντα, όπως είναι λογικό. Μπορείτε να δοκιμάζετε συνεχώς νέα προϊόντα, ελπίζοντας να βρείτε το ιδανικό για σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικεντρωθείτε μόνο στις καλύτερες μάσκες μαλλιών κερατίνης – τα προϊόντα που προτιμούν περισσότερο οι καταναλωτές, που χρησιμοποιούν τα επαγγελματικά κομμωτήρια και δέχονται τις καλύτερες κριτικές. Η τιμή δεν είναι ο μόνος δείκτης στον οποίο πρέπει να βασιστείτε, γιατί τα συστατικά, τα αποτελέσματα και η ποιότητα του προϊόντος, είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία. Θα πρέπει να ελέγξετε αν ένα συγκεκριμένο καλλυντικό υπόσχεται αποτελέσματα (όταν χρησιμοποιείται συχνά) και αν αυτά τα αποτελέσματα θέλετε να πετύχετε.

ΤΟΠ 7 μάσκες μαλλιών κερατίνης

Η παρακάτω λίστα προϊόντων μαλλιών δημιουργήθηκε ειδικά για όσους θέλουν να μάθουν ποια μάσκα μαλλιών για κατεστραμμένα μαλλιά είναι η καλύτερη. Ακολουθούν οι ΤΟΠ 7 μάσκες μαλλιών κερατίνης που αξίζει να δοκιμάσετε.

1. Nanoil, Keratin Hair Mask (10.1 fl. oz / 300 ml)

Nanoil, Keratin Hair Mask

Ασυναγώνιστη και ιδανική για κατεστραμμένα μαλλιά, αγαπημένη από τους καταναλωτές, ενώ την προτείνουν οι επαγγελματίες. Αυτή είναι λοιπόν η μάσκα μαλλιών κερατίνης από την Nanoil. Ενισχυμένη με υδρολυμένη κερατίνη και πανθενόλη, δημιουργεί μια ελαφριά κρεμώδη φόρμουλα που επιδιορθώνει τα μαλλιά. Η συχνή χρήση είναι το μόνο που χρειάζεται για να δείτε μια τεράστια διαφορά στην εμφάνιση των μαλλιών σας. Αυτό το προϊόν ενισχύει, αποκαθιστά τη φθορά, εξομαλύνει τις επιδερμίδες και βελτιώνει την ανθεκτικότητα ακόμη και στα πιο φθαρμένα, εύθραυστα και άτονα μαλλιά. Η μάσκα μαλλιών κερατίνης από την Nanoil λειτουργεί από την πρώτη χρήση, τα μαλλιά ξεμπλέκονται εύκολα και αποτρέπεται το φριζάρισμα. Μόνο μία μικρή δοσολογία αρκεί για να αποκαταστήσει την λάμψη και την ομορφιά των μαλλιών, καθώς και να προστατέψει τα μαλλιά από επιβλαβείς παράγοντες, όπως οι υψηλές θερμοκρασίες, η υπεριώδης ακτινοβολία και η αστική ρύπανση. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι η μάσκα μαλλιών προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση, υψηλή αποτελεσματικότητα και έχει προσιτή τιμή. Συμπέρασμα; Η Nanoil Keratin Hair Mask αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Μάθετε περισσότερα: www.nanoil.gr

2. Kérastase, Résistance, Masque Force Architecte (6.76 fl. oz / 200 ml)

Η μάσκα μαλλιών της Kérastase με κερατίνη είναι ένα ακόμα προϊόν που προτείνουν οι κομμωτές. Είναι αφιερωμένη σε αδύναμα μαλλιά με ψαλίδα που έχουν ανάγκη από εντατική φροντίδα. Περιέχει προκρεατίνη, μία πρωτεΐνη παρόμοια στη σύνθεσή της και τα αποτελέσματα της με την κερατίνη, την πρωτεΐνη της φυσικής τρίχας, καθώς και κηραμίδια και εκχυλίσματα φυτών. Όλα τα συστατικά δημιουργούν μια επανορθωτική και αναζωογονητική μάσκα μαλλιών που ενισχύει, εξομαλύνει και προστατεύει. Η Kérastase, Résistance, Masque Force Architecte απαλύνει τα μαλλιά και τους χαρίζει λάμψη. Τα δύο μειονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι το μικρό του μέγεθος και η υψηλή του τιμή.

3. Wella Sp Luxe Oil, Keratin Restore Mask (13.5 fl. oz / 400 ml)

Στην ομάδα των επαγγελματικών επανορθωτικών μασκών μαλλιών βρίσκεται και η μάσκα μαλλιών με κερατίνη από τη Wella Sp Luxe Oil. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ειδικότερα για κατεστραμμένα, αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά. Το κύριο καθήκον της είναι η παροχή της απαραίτητης θρέψης και ενυδάτωσης στα μαλλιά, αλλά εκτός από αυτά, υποτίθεται ότι ενισχύει τις ίνες των τριχών, ενισχύοντας την λάμψη, την απαλότητα και την ανθεκτικότητα. Το μυστικό βρίσκεται στο συνδυασμό τριών φυτικών ελαίων (αργκάν, χοχόμπα και αμύγδαλο) με την κερατίνη που επιδιορθώνει τα μαλλιά από το εσωτερικό. Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές μάσκες μαλλιών κερατίνης, αλλά το μεγάλο της μέγεθος μπορεί να δικαιολογήσει την υψηλή τιμή που έχει.

4. Lanza, Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque (7.01 fl. oz / 210 ml)

Αν ψάχνετε για μια αξιοπρεπή μάσκα μαλλιών κερατίνης, ρίξτε μία ματιά σε αυτήν της Lanza. Προφανώς και περιέχει κερατίνη για επανόρθωση και ενδυνάμωση των μαλλιών, αλλά εκτός από αυτό, περιέχει και ρεσβερατρόλη – ένα φυσικό αντιοξειδωτικό – και ένα μείγμα λαδιού που ονομάζεται Phyto IV, χάρη στο οποίο η μάσκα μαλλιών κερατίνης διατηρεί την ενυδάτωση και αφήνει τα μαλλιά σας πιο όμορφα. Πρόκειται για μία μάσκα κερατίνης που εισχωρεί εις βάθος και αναζωογονεί τα αδύναμα μαλλιά. Αυτό το προϊόν δηλώνει ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά η τεράστια συγκέντρωση κερατίνης υποδηλώνει ότι λειτουργεί καλύτερα για κατεστραμμένα και εύθραυστα μαλλιά.

5. DuoLife, Keratin Hair Complex Conditioner (6.76 fl. oz / 200 ml)

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το η μάσκα μαλλιών DuoLife με κερατίνη βρίσκεται σε αυτήν την λίστα. Πρώτ’ απ’ όλα, επειδή περιέχει κερατίνη, επομένως επανορθώνει τα μαλλιά. Εκτός από αυτό προσφέρει και ισχυρά αποτελέσματα, όπως ακριβώς κάνει μία μάσκα μαλλιών κερατίνης. Ο κατάλογος των συστατικών της Keratin Hair Complex Conditioner περιλαμβάνει πανθενόλη, βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας, εκχύλισμα τσουκνίδας, εκχύλισμα γκουάβα και εκχύλισμα εκουίζετο. Δηλαδή, λειτουργεί καλύτερα; Όχι, αλλά παρέχει μία ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών, επιλύοντας πολλά προβλήματα, όπως την ευθραυστότητα και τη ξηρότητα. Όταν χρησιμοποιείται συχνά, η μάσκα μαλλιών DuoLife διατηρεί τα μαλλιά σε καλή κατάσταση και τα προστατεύει από φθορά.

6. Arganicare, Keratin Hair Masque (16.9 fl. oz / 500 ml)

Η μάσκα μαλλιών που εξίσου αξίζει την προσοχή μας είναι η Arganicare Keratin Hair Masque. Το μέγεθός της είναι αρκετά μεγάλο και η τιμή είναι σχετικά καλή, αλλά δεν είναι η καλύτερη ανάμεσα στις μάσκες μαλλιών κερατίνης. Προτείνεται κυρίως για ξηρά, βαμμένα, θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Περιέχει κερατίνη που αντιστρέφει τη φθορά, αργανέλαιο και βιταμίνη Ε που θρέφουν, αναζωογονούν και προστατεύουν. Ποια είναι τα αποτελέσματα της χρήσης μάσκας μαλλιών κερατίνης Arganicare; Λαμπερά, πιο λεία, ανθεκτικά και πιο δυνατά μαλλιά. Θα χτενίζετε εύκολα τα μαλλιά, τα οποία θα είναι προστατευμένα από όλους τους παράγοντες που μπορεί να τα ταλαιπωρήσουν.

7. CocoChoco Professional, Keratin Repair Mask (16.9 fl. oz / 500 ml)

Αυτό το προϊόν προτιμάται λιγότερο αλλά το συναντάμε συχνά στα κομμωτήρια. Είναι μια αρκετά καλή μάσκα μαλλιών κερατίνης που μπορεί να επανορθώσει και να ενισχύσει ακόμη και τα πιο κατεστραμμένα μαλλιά. Επιπλέον συστατικά είναι το βούτυρο καριτέ, έλαιο χοχόμπα, έλαιο καρπού σταφυλιού και βιταμίνη Ε. Από την άλλη πλευρά, η πλειοψηφία των συστατικών αυτής της μάσκας είναι SLS-s και σιλικόνες που ερεθίζουν και βαραίνουν τα μαλλιά. Ωστόσο, εάν δεν έχετε πρόβλημα με αυτές τις ουσίες, τότε η μάσκα μαλλιών κερατίνης από την CocoChoco μπορεί να είναι αποτελεσματική για σας.