καυτές τάσεις

Nanoil Argan Oil Micellar Shampoo: Τέλειο Ενυδατικό Σαμπουάν, Επιτέλους!

Είστε από αυτούς που θεωρούν ότι το σαμπουάν δεν είναι σημαντικό προϊόν περιποίησης των μαλλιών; Αν ναι, είναι καιρός να μάθετε τι σημαίνει ένα καλό λούσιμο. Δοκιμάστε ένα σαμπουάν που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη. Συνδυασμός προσεκτικού καθαρισμού, περιποίησης και θρέψης. Δείτε τι κάνει το Nanoil Micellar Shampoo με βάση το αργανέλαιο, ένα μπεστ-σέλερ.

σαμπουάν micellar με αργανέλαιο Nanoil

Nanoil Argan Oil Micellar Shampoo. Το λούσιμο που κάνει τη διαφορά

Ο κύριος ρόλος ενός σαμπουάν είναι ο προσεκτικός καθαρισμός, συνεπώς, είναι περίεργο το γεγονός ότι πολλά σαμπουάν δεν το κάνουν αυτό ή να έχουν και χειρότερα αποτελέσματα. Τα κακο-λουσμένα μαλλιά και η συσσώρευση στο τριχωτό της κεφαλής δημιουργούν πολλά προβλήματα και φέρουν τα μαλλιά σε κακή κατάσταση.

Πρέπει να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας, ακόμα και όταν λουζόμαστε, γι’ αυτό πρέπει να επιλέξουμε ένα σαμπουάν μισελέρ, το οποίο καθαρίζει τα μαλλιά από τους ρύπους, τον ιδρώτα, τις τοξίνες και τη συσσώρευση προϊόντων (ειδικότερα προϊόντα styling) αλλά έχει και ένα ακόμη πλεονέκτημα: ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, εξισορροπεί το pH και αποτρέπει τους ερεθισμούς.

Το Nanoil Argan Micellar Shampoo σας κάνει να νιώσετε τη διαφορά με την πρώτη χρήση. Τα μαλλιά έχουν περισσότερο όγκο, είναι πιο εύκολο να τα χτενίσετε, ακόμα και όταν είναι βρεγμένα, είναι πιο λαμπερά και πιο απαλά.

Συστατικά του Nanoil Argan Micellar Shampoo

Το Nanoil Shampoo περιέχει υψηλής ποιότητας ουσίες που συνθέτουν μια φόρμουλα σούπερ ενυδάτωσης, κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται πολύ καλύτερα. Το σαμπουάν μισελέρ με αργκάν περιέχει:

 • Αργανέλαιο – το καλύτερο λάδι μαλλιών που προστατεύει από ζημιές, ενισχύει την λάμψη και ενδυναμώνει. Παρέχει επίσης λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε που είναι απαραίτητα για τα υγιή μαλλιά.
 • Μικκύλια – καθαρίστε τα μαλλιά εις βάθος, προσθέτοντας όγκο και όμορφη εμφάνιση.
 • Περουβιανό Χαρούπι – τα μαλλιά είναι πιο όμορφα, ενυδατωμένα, ενώ παράλληλη ρυθμίζει την λιπαρότητα.
 • Καστορέλαιο – προστατεύει το χρώμα των μαλλιών, δυναμώνει, αποτρέπει την τριχόπτωση.
 • Σερεκίνη – ενυδατώνει τα μαλλιά, αυξάνει τον όγκο.

Παρόλο που ορισμένα από τα συστατικά είναι σπάνια, να είστε σίγουροι ότι το Nanoil Argan Micellar Shampoo δεν περιέχει τυχαίες ουσίες. Όλα μαζί μας προσφέρουν δυνατά, υγιή, φωτεινά μαλλιά.

Αποτελέσματα: τι κάνει το Nanoil Argan Micellar Shampoo;

Παρακάτω θα δείτε τα αποτελέσματα:

 • Ισχυρά, ενυδατωμένα μαλλιά.
 • Πλήρως καθαρό τριχωτό της κεφαλής.
 • Ισορροπημένο pH του τριχωτού της κεφαλής (χωρίς φαγούρα ή λιπαρότητα).
 • Απαλά, λεία και εύκολα διαχειρίσιμα μαλλιά.
 • Δεν φριζάρουν και δεν μπερδεύονται.
 • Τέλειο χτένισμα όλη μέρα, ανεξαρτήτων συνθηκών.
 • Αντοχή σε χαμηλή ή υψηλή θερμοκρασία που προκαλούν φθορές.

Nanoil Argan Micellar Shampoo. Αξιολογήσεις για την καλύτερη πηγή πληροφοριών!

Επειδή το Nanoil Argan Micellar Shampoo είναι το καλύτερο σαμπουάν πλούσιο σε αργανέλαιο, για καθαρότερα και υγιέστερα μαλλιά, δεν είναι περίεργο που έχει συγκεντρώσει τις υψηλότερε βαθμολογίες σε αξιολογήσεις και κριτικές. Το προτείνουν κομμωτές, bloggers και vloggers. Το Nanoil Shampoo πρέπει να το δοκιμάσετε, γιατί καθαρίζει τέλεια τα μαλλιά. Θα δείτε ότι τα μαλλιά σας είναι καθαρά και σωστά περιποιημένα.

Δείτε πως μπορείτε να θρέψετε τα μαλλιά σας, ενώ απλώς λούζεστε. Επιλέξτε το σαμπουάν μισελέρ με αργανέλαιο και αν χρειάζεστε επιπλέον θρέψη για τα μαλλιά σας, επιλέξτε την μάσκα με αργκάν και το διφασικό μαλακτικό της Nanoil, εδώ www.nanoil.gr